Slide background

Web design Bucuresti

-creare site de prezentare firme

-identitate vizuala (logo design, etc)

-optimizare SEO pentru Google

Cereti acum o cotatie de pret

-realizare magazin online

-gazduire website

-promovare website

Slide background

Promovare Eficienta / SEO cu rezultate

-promovare social media (Facebook, Twitter, Google Plus)

alege agentia 2webdesign Bucuresti

-optimizare cod

-linkbuilding

-creare continut SEO

Cere acum un audit SEO pentru site-ul tau!

Slide background Magazin online administrabil Site pentru smartphone, tablete Blog, retea sociala sau forum

Putem crea orice tip de website

Site de prezentare pentru firma Portal anunturi, imobiliare, etc... Aplicatii personalizate, module

Web design

Servicii profesionale de web design pentru firme sau persoane fizice din Bucuresti. Creare web site de prezentare cu panou de administrare, realizare magazin online, bloguri personale, site anunturi.

👍

Promovare & SEO

Campanii de marketing online si promovare online ce aduc vanzari! Realizam optimizare web pentru prima pagina in Google. Audit SEO, linkbuilding si alte tehnici profesionale de publicitate pe Internet.

Gazduire web

Pachete premium de gazduire website disponibile la cele mai mici preturi din Romania. Asiguram hosting profesional pentru website-ul tau intr-un data center modern situat in orasul Bucuresti!

Servicii profesionale de web design, creare site, promovare & seo pentru firme si persoane fizice din Bucuresti

Va oferim… 1. WEB Design! 2. Gazduire pentru site-ul Dvs. 3. Promovare & SEO. Concret… 1. Discutam… 2. Va inaintam o propunere grafica… gratuit! 3. Finisam, si creeam versiunea grafica finala… 4. Transcriem in HTML. Creeam eventualele baze de date, introducem aplicatiile speciale. 5. Site-ul intra in versiune BETA. Facem ultimele verificari inainte de a-l lansa oficial. 6. Deschidem sampania! Site-ul este lansat oficial!

Firma noastra de webdesign are ca obiect de activitate crearea de site-uri web si promovare ( SEO ) oferind clientilor din Bucuresti si posibilitatea de a comanda dupa preferinte atat campaniile de promovare online cat si designul site-urilor web. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea de servicii sau folositi formularul de contact.

tipuri de site web design bucuresti

Te-ai gandit vreodata sa-ti lansezi afacerea pe Internet? Sigur esti convins de puterea comunicatiilor electronice si de importanta prezentei pe Internet. Cu propriul tau site iti poti expune oferta in mod profesional.

Fiecare afacere este unica, si are nevoie de un web site specific, creat in armonie cu tipul afacerii si nevoile individuale.
Site-ul / magazinul / portalul de prezentare a afacerii tale este un element foarte important in procesul de comunicare cu clientii si partenerii. Prin intermediul site-ului este transmis mesajul tau catre ei.

Mai intai gandim, apoi muncim. Intr-un final va oferim rezultatul muncii noaste: site-ul dumneavoastra.

Firma 2webdesign Bucuresti iti construieste site-ul modelat dupa tipul afacerii tale, astfel incat esti sigur ca mesajul tau va ajunge nealterat la tinta.AGentia noastra de webdesign iti construieste site-ul care iti trebuie pentru a creste exponential numarul celor care iti cunosc afacerea.

Creare site Bucuresti – putem realiza orice tip de website

Noi putem sa realizam orice tip de website. Cum? Mai intai va „privim”. Astfel ne dam seama de ce aveti nevoie. Apoi va dam o forma grafica pe care mai apoi o traducem in html. Va oferim spatiu pe server si chemam lumea sa va admire! Gata! Sunteti in vazul lumii!

 • Site de prezentare pentru firma
 • Site de prezentare local / bar / club
 • Site pentru pizzerie / fast-food / catering / delivery
 • Site pentru hoteluri / pensiuni
 • Site agentie imobiliare / agentie turism
 • Catalog online de produse
 • Magazin online
 • Site de stiri / revista / ziar electronic
 • Blog personal / blog de companie
 • Site in Joomla sau WordPress (open source CMS)
 • Portal de anunturi
 • Retea sociala
 • Site pentru telefoane mobile sau tablete
 • Aplicatie web personalizata

Despre firma 2webdesign Bucuresti

Experienta noastra cuplata cu strategiile noastre de marketing online & SEO va garanteaza o baza solida pentru succesul afacerii dumneavoastra pe Internet.

Dorim sa participam cu experienta si cunoastintele noastre in punerea in aplicare a ideilor dvs de afaceri, in cazul in care dorit sa va vindeti produslele sau serviciile pe internet, sau pentru imbunatatirea imaginii acestora. .

Avem o vasta experienta in programare, optimizare web si concept grafic. Proiectele web elaborate de noi se bazeaza pe reguli bine definite, totul dezvoltandu-se de-a lungul a mai multe etape si procese.

Unul din cele mai importante principii pentru noi este comunicarea permanenta cu clientii care ne dau informatiile necesare pentru realizarea web site-ului dar si observatiile si sugestiile in legatura cu aspectul si functionarea acestuia.

Creativi si responsabili in tot ceea ce facem, scopul nostru este ca dorintele clientului sa devina realitate.
Putem avea multe dorinte comune, dar de o dorinta suntem siguri: CALITATEA!
Tu doresti sa primesti calitate iar noi dorim sa iti oferim calitate

Suntem deshisi la tot ce e nou si orice fel de colaborare in acest domeniu, asa ca daca doriti sa colaboram, fie ca sunteti fundatie, organizatie non profit, firma, persoana fizica, sau daca stiti pe cineva care ar fi interesat atunci asteptam sa ne contactati.

 • 📞

  Colaborare Firma Web Design Bucuresti

  Colaborarea noastra se va baza pe o comunicare permanenta, in functie de metodele care le alegeti : telefon, mail sau la sediul dumneavoastra.

 • Preturile pentru creare site si SEO

  In termeni cei mai precisi vom stabili impreuna cu clientul care sunt scopurile site-ului si asteptarile potentialilor clienti.
  Dupa aceea noi va realizam o propunere grafica si structurala ,care sa corespunda intru totul cerintelor dumneavoastra, propunerea care poate fi ulterior modificata impreuna cu dumneavoastra.

  Stabilirea pretului si a timpului de realizare se face in functie de complexitatea cerintelor pentru web design sau in functie de audit SEO, cuvinte cheie, etc.

 • 🔓

  Contract Web design - asiguram un mediu de legalitate si incredere

  Semnarea contractului de prestari servicii web design ,care presupune si achitarea unui avans de 30% din pretul stabilit.
  Elaboram un contract tip de web design in care sunt incluse obligatiile ficarei parti la care adaugam o anexa cu detaliile tehnice ale lucrarii – creare site, in care va fi specificata si modalitatea de plata si regulamentul de predare a lucrarilor.
  Iar ca dovada a confidentialitatii proiectului web putem semna daca doriti un document care ne obliga sa nu instrainam informatiile si materialele primite de la dvs.

 • Solutii de web design profesional

  Noi realizam site-uri cat mai profesionale, moderne si cu informatii la subiect. Reusim cu succes sa ne impunem in domeniul de web-design al paginilor pentru firme din Bucuresti, scopul principal este acela de a multumi clientul prin realizarea unei pagini complexe si moderna dar cu un scurt timp de incarcare.

Promovare site – servicii de optimizare web – Google SEO

CAT DE SUS VREI SA AJUNGI?
raspunsul tau conteaza pentru noi …

… este o intrebare utila atunci cand pornesti intr-o afacere sau chiar atunci cand esti in plina dezvoltare. Este si prima intrebare pe care o adresam viitorilor nostri clienti, pentru ca, o data fixata tinta, sa le oferim servicii profesioniste de promovare si SEO in conditii optime de parteneriat.

Firma 2webdesign Bucuresti va ofera serviciile si expertiza necesara care sa permita companiei Dvs. implementarea, utilizarea si modernizarea unui plan de marketing online si SEO a cel mai inalt nivel tehnologic / creativ, ca si o cheie a succesului in dezvoltarea afacerilor Dvs!

Contactati acum un  expert SEO al 2webdesign pentru a identifica impreuna nevoile afacerii dumneavoastra si a gasi solutiile in marketing online de care aveti nevoie.

Realizare magazine online – servicii ecommerce – web store

Solutii profesionale pentru firme din Bucuresti!

Revolutia Internet, acum in plina desfasurare, este considerata de experti a fi reprezentata de comert electronic si magazine virtuale. O piata pe Internet serveste drept intermediar intre cumparatori si furnizori, cumparatorilor oferindu-le mai multi potentiali furnizori, iar pe furnizori conectandu-i la o gama mult mai larga de clienti.

Simplu de utilizat

Platforma dinamica, sprijinita de o baza de date performanta. Prin shopping cart-ul ce va fi creat clientii magazinului online vor putea realiza comenzi nelimitate iar prin panoul de administrare inclus in magazin online veti putea adauga si modifica produsele din magazin.

Simplu de utilizatMagazin online cu panou de administrarecomanda acum
Solutii ecommerce avansate

Firma noastra va poate creea un site ecommerce sau modifica website-ul dumneavoastra actual intr-un magazin virtual pentru comert electronic in tara (modalitate de plata aleasa de dumneavoastra : ordin bancar, mandat postal, plata la destinatie) si in strainatate

Solutii ecommerce avansateMultiple modalitati de plata si transportafla mai multe
SEO pentru prima pagina

Promovarea magazinului online (ecommerce SEO) se face in mod profesional pentru ca acesta sa apara pe primele pagini la cautare in pricipalele motoare de cautare (ex. Google) ) in functie de cuvintele cheie si sa fie prezent pe cele mai importante retele sociale! Folosim cele mai noi tehnice si intotdeauna doar WHITE HAT SEO!!

SEO pentru prima paginaPromovarea extinsa a magazinului contacteaza-ne
Design grafic de exceptie

Societatea de azi impune o prezentare cat mai atractiva a dumneavoastra si a ofertei Dvs. 2webdesign isi propune colaborarea in scopul de a crea magazine online cat mai atractive cu un design interactiv care sa puna in evidenta calitatile dumneavoastra si importanta acestora pe piata de schimb.

Design grafic de exceptieUn magazin interactiv care arata super!cere cotatie pret

Noi avem grija de crearea si promovarea site-urilor Dvs.de la inceput si pana la sfarsit chiar daca va aflati in Bucuresti sau oriunde in Romania!
2013 © - Web Design Bucuresti - realizare pagini website si promovare pe internet - Firma dezvoltare web in Bucuresti
LiveZilla Live Help