Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Email Marketing

Trebuie sa recunoastem ca email maketing-ul a luat locul marketing-ului direct traditional – se economiseste mai mult de 60% din timp!

Email-ul a devenit una din cele mai raspandite metode de comunicare disponibile. Este clar ca email marketing a devenit una din cele mai valoroase, si cele mai disputate, metode de promovare.

Va oferim toate caracteristicile unei campanii de email marketing de succes:

Personalizarea continutului: Variaza in functie de variabilele bazei de date, depinzand de preferintele personale.

Personalizarea ofertelor: Ofera diverse stimulente numarului de segmente pe care-l considerati corespunzator.

Costuri reduse:

Nu exista costuri de productie, in comparatie cu direct mail care implica materiale printate. Email marketing este de 20 de ori mai „cost effective” decat direct mail. Cifrele vorbesc nu ?

Rezultate rapide

Email-urile genereaza raspunsuri rapide, comparand cu televiziunea, radio sau chiar print. Folosind metode clare de „call to action” si liste targetate de clienti, rezultatele pot fi impresionante. Convingeti-va singuri! Cereti consultanta!

Targetare si personalizare pentru eficienta la maxim:

Aveti posibilitatea sa segmentati lista abonatilor, in functie de profilul fiecaruia si totodata sa personalizati fiecare mesaj, aveti rapoarte avansate si multe multe altele precum: template-uri profesioniste si parteneri de renume mondial!

Conform mai multor studii, clientii prefera sa afle despre produsele si serviciile unei firme prin email, mai mult decat in orice alt mod. Majoritatea utilizatorilor de internet isi verifica email-ul cel putin odata pe zi.

Fie ca e vorba de o simpla felicitare sau un newsletter informativ de doua pagini, email marketing este o metoda eficienta, generatoare de trafic. Functioneaza – s-a dovedit!

Ce face un newsletter pentru tine ?

  • Reaminteste clientilor de afacerea ta!
  • Iti intareste imaginea companiei ca si brand
  • Incurajeaza utilizatorii sa revina
  • Dezvolta o relatie stabila cu clientii

Si asta este foarte putin din tot ceea ce ofera o campanie eficienta de newslettere!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Cere consultanta pentru o campanie eficienta de newsletter!

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...