Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Optimizare AdWords

Ce este Google AdWords si ce poate face pentru mine?

Cu programul de publicitate Google AdWords, puteţi crea şi difuza anunţuri pentru afacerea dvs., foarte rapid şi uşor. Difuzaţi anunţurile Dvs. pe Google indiferent de bugetul de care dispuneţi. Veţi plăti numai dacă utilizatorii fac clic pe anunţurile dvs. Suna bine nu?

Sa aflam mai multe despre AdWords

Anunţurile publicitare AdWords sunt afişate împreună cu rezultatele căutării când un utilizator caută pe Google folosind unul dintre cuvintele dvs. cheie. Algoritmul Google este un deosebit de avansat si permite atragerea de trafic targetat.

Atentie: Campaniile PPC (cunoscute la Google sub numele de AdWords) sunt complementare celorlalte tehnici de marketing online (promovare online, SEO) şi au efecte imediate. ADWords: pentru campanii de publicitate orientate pe performanta! Recomandam AdWords mai ales în perioada de început a unui site, pentru că optimizarea pentru Google (optimizarea SEO) aduce rezultate în timp, şi nu imediat după lansare.

Campanii de publicitate Adwords înseamnă, în principiu, reclame textuale afişate de către Google în partea dreaptă a listei rezultatelor unei căutari. Reclamele Adwords apar doar atunci când un utilizator caută anumite cuvinte cheie, specificate de dumneavoastră. Plata reclamelor Adwords nu se face în funcţie de numărul de afişări ale reclamei, ci în funcţie de câţi utilizatori au făcut click pe ele, de aici termenul de plata per click – PPC

Ce poate face face 2webdesign.ro pentru tine in materie de ADWords?

 

Campaniile Adwords desfăşurate de echipa noastra constau in mare următoarele:

  • analizam şi identificam expresiile cheie cele mai bune pentru afişarea reclamelor Google AdWords
  • concepem reclame textuale astfel încât să atragă un număr de clickuri cât mai mare ( asiguram un CTR RIDICAT)
  • conceperea de landing pages (pagini de aterizare) care să “preia” eficient vizitatorul adus de un click pe o reclamă textuală
  • analizam continuu rezultatele şi ajustam sistematic toti parametrii ai campaniei Adwords
  • raportam lunar toate rezultatele clientului pentru o colaborare bazata pe transparenta totala!

 

Servicii de management Pay Per Click si dezvoltarea campaniei de PPC! Revizuire şi audit a campaniilor PPC Google AdWords existente.

Furnizarea de web design si solutii de marketing online, începând cu modele web 1996 AD este situat în Statele Unite ale Americii si este cunoscut a fi unul dintre cele mai vechi companii SEO si internet marketing la nivel mondial.

Noi te putem ajuta cu campanii Adwords, fie pe baza de abonament fie cu plata în funcţie de rezultate. Tu alegi!

Contacteaza-ne pentru oferta AdWords completa!

 

Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web site, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti web!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in mediul dinamic al Internetului.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...