[rev_slider siteprezentare]

Scopul oricarui proiect web este de a aduce vizitatori relevanti ce vor crea profit si va contribui in loialitatea clientilor fata de firma Dumneavoastra, asadar acest lucru trebuie sa fie obiectivul central si pentru un website de prezentare!

 

Crearea unui site reprezinta un proiect ce trebuie să fie studiat cu atenție și  reprezinta o situatie ce nu poate fi abordată ca  o campanie de marketing clasica!

webdesign prezentare

Agenția 2webdesign va ajuta sa  proiectați un site de prezentare orientat spre utilizator, combinat cu un design atractiv și navigare intuitiva , eleganta si potrivita pentru toate tipurile de vizitatori.

Pentru punerea în aplicare a proiectului DVS, firma 2webdesign  se bazează pe toate cerintele dumneavoastra: elemente de design dorite, caracteristicile necesare, continut (text, media, video, audio si orice specificatie in functie de viziunea clientului!

Utilizand sisteme CMS flexibile, de ultima generatie, realizam web site-uri de prezentare moderne, elegante, care pot oferi o mare varietate de functionalitati si pot face ca  afacerea ta sa prospere!

Strategia noastra de prețuri scăzute și pachete atractive exista pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului, ofertele noastre sunt adaptate la bugetul dumneavoastră.

Site-ul de prezentare este cel mai des intalnit in cererile clientilor nostrii. In general site-urile de prezentare se preteaza firmelor mici si mijlocii care nu au nevoie de un site de multinationala / companie mare. Site-urile de prezentare concepute de noi sunt construite intotdeauna pe o platforma CMS ( Content Management System ), platforma ce permite actualizarea site-ului foarte usor prin intermediul unui panou de administrare intuitiv, disponibil in limba romana.

Reusim sa oferim pachete personalizate de servicii pentru fiecare firma in parte, in functie de bugetul acesteia.

[info_box]

De la cel mai simplu site de prezentare ce costa in jur de 450 ron pana la cele mai avansate pagini de internet, solutiile noastre acopera toata gama de preturi, in functie de complexitatea proiectului

 

Pentru proiectarea site-ul dvs . de prezentare,  agenția 2webdesign îndeplinește toate cerințele dumneavoastră (tip de design, alegerea de culori, pentru a încorpora elemente, cum ar fi logo-ul dvs., disclaimer, sitemap …),  si in tot acest timp va ajutam cu expertiză de top si consultanta de specialitate.

Un pachet pentru un web site de prezentare include de obicei:

 • Design personalizat + panou de administrare;
 • Consultanta gratuita achizitionare domeniu;
 • Pagini dinamice;
 • Formular de contact;
 • Galerie foto;
 • Banner animat ( slideer);
 • Localizare pe harta;
 • Pachet SEO de baza
 • Modul newsletter;
 • Modul retele sociale;
 • Realizare sitemap in format XML;
 • Timp de executie: 5 – 10 zile.

Pentru o cotatie de pret nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0730518614 sau pe mail: office@2webdesign.ro

Formular cotatie de pret

[/info_box]

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...