Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

10 Reguli de eficienta pentru orice website – Evaluarea unei pagini de internet

Regula de calitate 1  Conţinutul websiteului trebuie să furnizeze informaţii relevante despre produsele sau serviciile oferite, sa fie permanent actualizat astfel încât să genereze si vizite ulterioare.
Regula de calitate 2  Motivarea prin promotii / Inserarea pe site a unor oferte de preţ speciale (discount-uri) pentru cei ce realizează achiziţii online.
Regula de calitate 3 Suport (service) online oferit clienţilor. Exista o modalitate prin care clientii va pot contacta in caz de sunt probleme?
Regula de calitate 4  Crearea unor comunităţi virtuale online (forum-uri, grupuri de discuţii) care să faciliteze interacţiunile online dintre o marcă şi clienţii săi.
Regula de calitate 5  Simplitate. Condiţie esenţială ca o pagină web să fie agreată de utilizatorii săi.
Regula de calitate 5  Rapid in incarcare! Condiţie esenţială pentru vizitatori dar si pentru Google
Regula de calitate 7 Securitatea e o condiţie esenţială daca vorbim de un magazin online sau exista formulare ce transmit date sensibile
Regula de calitate 8  Interactivitate – este situl Dvs. suficient de interactiv?
Regula de calitate 9 Personalizarea – designul si structurarea continutului
Regula de calitate 10  Posibilitatea de segmentare a portofoliului de clienţi. Web-site-ul trebuie să ofere diferite forme de a obţine LEAD-uri  (prin plasarea unor formulare online, abonare la newslettere etc.).

Nu uitati: Internetul este un mediu interactiv. Un site web (cu atat mai mult unul comercial) care nu permite comunicarea cu vizitatorul este aproape un nonsens. C Obiectivul central al oricarui site comercial ar trebui sa fie obtinerea unui raspuns, a unei reactii din partea vizitatorului.


Avand o experienta de aproape un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru programare va invitam sa ne vizitati situl si sa va bucurati de cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Sunt de acord