Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.roCINE SUNTEM


Despre noi

In spatele agentiei 2webdesign se afla tanarul antreprenor Leescu Ionut, masterand in Stiinte Informatice. Acesta a avut proiecte unice mentionate in media din Romania: Presa, Radio si TV. Cel mai cunoscut proiect il reprezinta reteaua sociala Student pe Net.

Alaturi de Ionut, o echipa mica de profesionisti ajuta afaceri din toata lumea sa fie prezente online si nu numai….

 

Filozofia noastra

Filozofia companiei noastre este de a crea un site eficient pe care cele mai multe companii il doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, mobil-responsive și ușor de utilizat.

Misiunea 2WebDesign

Am dezvoltat întregul proces de creatie și produsele noastre în jurul valorii de a furniza tot ceea ce are nevoie o afacere mica sau medie atunci când sunt la început – iar faptul ca vor lucra alaturi de noi asigura întotdeauna o experiență rapidă, ușoară și fără griji. Noi oferim clienților noștri un control complet al site-ul lor, fără o etichetă de preț ridicol, iar echipa noastră prietenoasă oferă expertiza lor, chiar și după ce site-ul dvs. este live.


agentiedemarketing2webdesign


Abia asteptam sa lucram la proiectul tau!
Asteptam un mesaj din partea DumneavoastraConsultanta gratis

Ne puteti contacta via email la office @ 2webdesign.ro sau telefonic la numarul 0730 518 614

Contact


24 / 7 Live Chat

De asemenea putem vorbi online utilizand WhatsApp pe numarul 0730 518 614!

Chat LiveCe spun clientii nostri
Cateva informatii despre 2webdesign


100%
Performante SEO

14
ani de experienta

390
clienti fericiti

560
pagini web createPuteti conta pe noi!

Web designerii nostri pot crea pentru compania dvs. o gama larga de pagini de internet care vor reflecta o imagine unica a firmei dvs. la un nivel profesional si cu o grafica de calitate! Pornind de la premisa “reclama vinde produsul, respectiv serviciul”, venim în sprijinul clienţilor printr-o ofertă profesională de creare şi promovare a imaginii şi de poziţionare pe piaţa publicităţii on-line a companiilor, prin intemediul serviciilor de web design