Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Afla in cat timp se incarca un site – vezi viteza website

In ultima perioada timpul de incarcare a site-ului este un subiect foarte discutat, mai ales datorita faptului ca viteza de incarcare a site-ului este un factor de pozitionare in algoritmul Google.

Trebuie sa stii ca timpul de incarcare a unui site depinde de un numar semnificant de factori.

Primul dintre acestia il reprezinta viteza conexiunii la internet a a utilizatorului care acceseaza site-ul, insa din punctul de vederea unui administrator de site, acest lucru este mai putin important pentru ca nu poate fi controlat.

Restul factorilor depind insa de webmaster asa ca este in interesul fiecarui detinator de site sa afle daca siteul sau se incarca greu sau putin mai greu decat al concurentei. O solutie va ofera WebWait.com.

Pentru a afla timpul de incarcare a site-ului tau nu trebuie decat sa intrati pe WebWait.com si sa introduceti adresa siteului, iar aplicatia online va va afisa imediat rezultatul. Timpul de incarcare este masurat cu o precizie de zecimi de secunda, si, pentru a face testul si mai eficient, sunt efectuate 10 incarcari ale siteului. La final, in sectiunea din partea drepta sunt afisati toti timpii de incarcare precum si media acestora.Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.