Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Agenţie de publicitate specializată în servicii de web design si SEO

Putem realiza orice tip de web site, de la traditionalul site de prezentare, până la magazine online avansate. Noi ne putem ocupa de crearea designului website-ului dumneavoastră, sau putem lucra pe un sablon existent. Acoperim o paleta variată de tehnologii şi limbaje (HTML+CSS, JavaScript, PHP, Flash) care ne permit să putem concepe orice model  de site v-aţi putea dori dumneavoastră. Aveti nevoie de mai mult decât realizare de web site-uri? Vă mai oferim servicii de promovare  SEO (optimizare pentru motoarele de căutare precum Google) şi servicii de promovare pe internet (prin campanii platite de AdWords, AdSense etc.)

Oferta de servicii profesionale WEB DESIGN si SEO

Realizam bloguri , site-uri de prezentare corporate, magazine online sau portaluri. Daca nu stii exact de ce ai nevoie, te ajutam cu consultanta pentru definirea clara a necesitatilor.

Pentru ca stim cat de mult conteaza web design-ul, dar pentru ca nu omitem nici functionalitatea si usurinta navigarii, realizam :

  • Definire  layout web site si arhitectura – consultanta si audit pentru realizare  de web site
  • Programare si dezvoltare pentru orice tip de site – web development & programare
  • Redesign profesional pentru un site existent – web design de impact, user friendly
  • Configurare de plugin de Newsletter personalizat, cu generare de statistici si creare baza de date
  • Implementare  blog/forum personalizat

Misiunea noastra este sa facem cele mai bune websituri si cele mai eficiente campanii de promovare online pentru clientii nostrii. Vrem ca fiecare partener sa aiba mai multi clienti si profit mai mare iar noi, 2webdesign.ro, sa facem parte din succesul lor.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...