Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Marketing si creativitate

Impreuna cu tine vom implementa cele mai bune strategii de marketing online! Sprijinul unui specialist se poate dovedi esential pentru gasirea in timp util a solutiilor optime si cresterea afacerii la intregul sau potential..

Fara promovare chiar si cel mai bun produs, serviciu sau companie, va întampina mari dificultati în vanzare sau în atingerea obiectivelor propuse!

Ce vom face noi pentru tine si firma ta?

  • Optimizarea SEO pentru motoarele de cautare cunoscute (Google, Yahoo, Bing)
  • Campanii de AdWords sau publicitate platita (prin bannere ori proiecte speciale)
  • Strategii de comunicare pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIN, Google Plus, Youtube etc)
  • Campanii de Promovare online si strategii menite sa creasca volumul de trafic si vanzari (concursuri, microsite-uri, bloguri, )
  • Realizare de mini website-uri si landing pages care centralizeaza informatii despre vizitatori si contribuie la realizarea de baze de date cu potentiali clienti, e-newslettere, concursuri si sondaje de opinie online etc.

 

Aflati mai multe despre strategiile noastre de promovare…

Optimizarea SEO – avantaje organice!

Cresterea vizibilitatii site-ului tau pe motoarele de cautare iti poate aduce un numar foarte mare de vizitatori si iti poate face cunoscute ofertele de produse si servicii tale.

In cele din urma, acestea s-ar putea traduce in cresterea vanzarilor si a profitabilitatii firmei tale. Mai mult, promovarea web site-ului tau in paginile motoarelor de cautare aduce si un plus de expunere pentru compania ta.

 Incercati campani PPC Google AdWords pentru un succes rapid!

Echipa noastra de specialisti Google Adwords va ajuta sa gestionati eficient campaniile de linkuri sponsorizate .

Descoperiti cum puteti creşte numarul de conversii prin calificarea traficului pe site, platind un cost per click cat mai scazut cu eficienta maxima. (increase CTR)

 

Strategii de brand pentru viziunea companiei tale

Brand-ul reprezinta unul dintre elementele cele mai valoroase într-o agentie de advertising. Arta de creare şi mentinerea unui brand este numit de management-ul de brand.

Un brand care este foarte cunoscut pe piata dobândeşte recunoaşterea de brand. Un exemplu pozitiv de recunoaştere de brand este identificarea unui brand fără numele present al companiei. De exemplu, McDonalds a fost de success folosind la crearea branding-ului cu acel simbol unicat “M”, acesta fiind în zilele de astăzi de neconfundat.

Echipa 2webdesign vă poate schimba imaginea companiei tale!

Aşadar, vă oferim servicii complete si profesionale de branding cât și servicii rebranding pentru nouă identitate vizuală. Crearea unui nou logo, alegerea unui design corect si atractiv, un nume bun sau lansarea unor noi campanii publicitare vor îmbunatati identitatea vizuala actuala a companiei si vor ridica nivelul profitului.

Cere acum oferta de marketing online

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.