web site de prezentareAgentia 2webdesign va ofera servicii profesionale de creare site web!

Suntem o echipa tanara, completa care foloseste in activitatea sa de creare site web ultimele tehnologii in domeniu: php, html,xml, xhtml, flash, java script, CSS, aplicatii pentru internet marketing si optimizare pentru motoarele de cautare.

Atat experienta in domeniul graficii web cat si in domeniul programarii web, asigura clientilor nostri calitatea si unicitatea websiteurilor. Modelele de site web propuse clientului tin cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea sitului : optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare. De asemenea, folosim tehnologii care sa permita incarcare rapida a paginilor in browser.

Un site cu aspect profesionist, cu o gama de culori adecvate si cu un timp de incarcare rapid, va va asigura un avantaj important inaintea concurentei.

Se poate opta atat pentru variante de site dinamice cu multe efecte vizuale de impact, cat si pentru siteuri statice HTML, predominant cu text si doar cu anumite portiuni animate.

In elaborarea si dezvoltarea proiectelor, parcurgem mai multe etape, in functie de nevoi si cerinte, pentru a oferi produse si solutii de calitate clientilor:
* elaborare propuneri site web;
* acceptul clientului;
* lansare site web;
* creare site web si/sau solutii conexe;
* evaluare si finalizare site web

Agentia 2webdesign propune o gama de produse si servicii conexe care sa ofere solutii pentru nevoile si cerintele clientilor: creare  site web de prezentare, realizare portal de informare, creare magazin virtual, optimizare web, gazduire site web.

Agentia 2webdesign realizeaza gratuit urmatoarele servicii: evaluarea nevoilor de dezvoltare web, elaborarea a doua propuneri de proiect. Pentru informatii si stabilirea unei intalniri puteti contacta unul din consultantii din echipa 2webdesign!

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...