Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Bannerele web si legaturile exterioare site-ului

La fel de importanta ca si intrarea in pagina este si iesirea din ea, insa in sensul opus.

Daca pe prima doream s-o maximizam, pe cea din urma dorim s-o reducem cat mai mult. Primul sfat important se refera la legaturile exterioare, cu care pagina trebuie sa se termine si nu sa inceapa. Tot aici as mai aminti si metoda de promovare a paginii prin schimb de banere. In general serviciile care ofera un schimb gratuit de banere, presupun incarcarea unui banner ales de ele pe pagina proprie in schimbul afisarii propriului banner pe o alta pagina. Aceste bannere pot contribui atat la cresterea traficului in site-ul propriu cat si la scaderea lui.

Un banner incarcat in pagina poate afecta in mod radical designul paginii prin imagini sau culori care nu se potrivesc ansamblului, mai mult nu este cazul sa va obositi pentru a va dapta pagina la un anumit banner, deoarece acesta se schimba la anumite intervale. Pe de alta parte, prezenta pe o pagina personala a unui banner al unei corporatii importante, proiectat de specialisti in domeniu astfel incat sa fie cat mai atractiv poate indeparta, si nu atrage vizitatorii din pagina personala prin atragerea lor spre pagina de care apartine. Nu uitati ca aceste bannere sunt proiectate pentru a atrage!!!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...