Aici, la agentia creativa 2webdesign, avem o cerere mare de clienti care au nevoie de web design de calitate, solutii de promovare, SEO si alte servicii web, dar nu au întotdeauna mijloacele necesare pentru a isi permite un profesionist ( plata bani in cash). Noi credem că nu ar trebui sa ratati o astfel de oportunitate de afaceri, astfel am venit cu un mod creativ de barter pentru a oferi si promova serviciile noastre de creare site, creare magazin online, promovare online – SEO si gazduire web / servere email.

Noi oferim serviciile noastre in schimbul a ceea ce ne puteti oferi! (catering, travel, fashion, medicina, retail, IT, etc.. )! Simțiți-vă liberi să propuneti bani, bunuri, servicii sau orice considerati ca este profitabil pentru ambele parti!

Va rugam faceti o nouă propunere prin completarea formularului de cotatie pret, prin email la: office@2webdesign.ro sau telefonic la 0730 518 614! Un răspuns pentru solicitarea unei propuneri de tip barter va fi furnizat în termen de 24-48 de ore!

Mai multe despre o colaborare in regim barter:

Putem spune ca o colaborare in regim barter reprezinta un schimb de servicii sau produse intre doi parteneri ce nu presupune plata cash / bani / lichidități! Oricine are ceva de oferit la schimb poate sa vina cu o propunere contra serviciilor noastre de creare site, realizare magazin online sau promovare si SEO!

Se poate face barter cu servicii, produse, competente, in aproape orice domeniu. Scopul esential al acestor schimburi de tip barte este bineinteles economisirea, salvarea lichiditatilor, diminuarea cheltuielilor in firma.

In prezent, se apeleaza din ce in ce mai mult la o colaborare de tip barter pentru:

cresterea vanzarilor si marirea portofoliului de clienti in firma
reducerea si optimizarea stocurilor si activelor
salvarea lichiditatilor

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...