Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Bucuresti – Firma Web design si optimizare SEO

webdesign prezentare2webdesign este o firmă de de web design din Bucuresti specializata in tehnologia online si furnizarea de solutii personalizate care ajuta companiile din Bucuresti la reducerea costurilor de promovare și creșterea vânzărilor prin mediul online.

Serviciile oferite de 2webdesign includ design pagină de Internet, dezvoltare aplicatii web, logo design, solutii e-commerce (magazine online), optimizarea pentru motoarele de căutare (Google – SEO).

Ai nevoie de crearea unui nou site sau îmbunătățirea unui site web invechit? Ai nevoie de servicii de e-mail mai robuste? Noi oferim fiecărui client web hosting de încredere (inclusiv WordPress), servicii de e-mail de top si solutii personalizate de e-commerce.

Wweb design bucurestiebdesign-ul este pasiunea noastra. Dacă sunteți interesat de un design modern care să reflecte o imagine profesionala pentru compania Dvs., nu căutați mai departe. Site-urile create de noi sunt unice și funcționale, variind de la site-uri de informare si prezentare pana la solutii avansate de comerț electronic și aplicații de baze de date personalizate.

Serviciile oferite de 2webdesign pentru firmele din Bucuresti

  • Webdesign Bucuresti,  servicii complete – creare site prezentare, portal web,bloc personal cu layout modern si interactiv, logo design,
  • Realizare de website-uri bazate pe CMS gen WordPress sau Joomla , realizam situri usor de administrat chiar si de persoane care nu au pregatire in domeniu
  • Programare web,  limbaje de programare web precum PHP, ASP, etc , ce ajuta la interactiunea cu baze de date precum mysql,
  • Magazin online in Bucuresti:  tehnologii interactive  pentru magazine online sau webshop, platforma de newsletter pentru clientii magazinului, sectiune de comentarii pentru produse, integrare retele de socializare
  • Servicii SEO Bucuresti – link building, scrierea de articole si alte tehnici de optimizare site

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...