Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Bucuresti: Realizare website in WordPress sau Joomla

joomla-wordpress-web designPentru realizarea unui website in WordPress specialistii ce fac parte din echipa 2webdesign isi folosesc cu succes imaginatia si creativitatea pentru a asigura, online:

• o imagine grafica profesionala, impecabila, de succes;
• o cromatica armonioasa, corelata cu specificul activitatii clientilor;
• o prezentare consecventa a afacerii clientilor;
• o navigare intuitiva in cadrul sectiunilor site-ului;

Web design bazat pe cele mai cunoscute sisteme CMS open source sunt Joomla si WordPress

Apeland la firma 2webdesign veti obtine un website modern bazat pe WordPress, un website care se încarca rapid si ofera vizitatorilor o functionalitate impecabila si un continut complet. Realizarea unui site in WordPress permite gestionarea website-ului fara a avea nevoie de cunostinte de programare.

La cerinta Dvs putem personaliza teme WordPress sau Joomla. De asemenea designerii nostri Wp pot realiza teme WordPress premium de la zero.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...