Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cat costa promovarea si SEO?

Preturile pentru campaniile de optimizarea SEO si promovare difera considerabil de la un client la altul in functie de anumiti factori precum dimensiunea  web site-ului, vechimea acestuia,  cuvintele cheie preferate si platforma pe care se bazeaza websitul.  Asadar majoritatea celor care fac optimizare SEO practica preturi si in functie de numarul de cuvinte si pozitia pe care vor ajunge dupa o anumita perioada de timp. Noi vom oferi un pret SEO nu doar pentru cuvintele cerute de client dar si pentru alte cuvinte relevante rezultate din analizele SEO. Noi nu vom da un pret direct  asa cum se obisnuieste pentru alte tipuri de produse sau servicii.

Este foarte important ca o firma de promovare SEO si marketing online evalueze situatia site-ului astfel incat sa poata emite date concrete referitoare la pret. Site-urile difera, deci e bine de vazut daca un site e deja optimizat sau nu, are nevoie de o anumita structura sau necesita optimizare offpage.

Unele modalitati de a identifica costurile (preturile) de promovare SEO al unui website pe care noi le practicam sunt urmatoarele:

  • Volumul de pagini web implicate in procesul de promovare SEO ( Acest criteriu este important pentru ca in functie de el se poate stabili timpul necesar pentru optimizare a site-ului).
  • Analiza SEO a website-ului cu privire la problemele existente in website.
  • Analiza SEO a traficului si a unor elemente care tin de strategiile GUI.
  • Analiza SEM a site-ului – campanii PPC.

Fiecare proiect de optimizare website in parte are propria estimare de pret si timp, propria analiza SEO si deci lucrurile difera de la site la site. Niciodata nu este ok sa estimezi preturi fara sa stii site-ul, cuvintele cheie si concurenta SEO. Alege inteligent! Contacteaza-ne acum pentru pretul tau corect!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...