Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cat costa un site in 2022

Poate si Dvs. ca multi alti inainte v-ati pus intrebarea cat mai costa crearea unui site acum in 2016…

Ei bine, este imposibil sa stabilim costuri fixe pentru realizarea site-urilor. Intrebarea „cat costa un site” este la fel de absurda ca intrebarea „cat costa o masina”. Costul realizarii unui site depinde de o multime de factori, cum ar fi: volumul de lucru (cate pagini va avea site-ul, cat text, cate imagini), tehnologia folosita (HTML sau site dinamic, Flash, etc.), termenul de executie, etc.

Un site poate fi realizat si la pretul de 50 Euro, dar calitatea si performantele unui site sunt direct proportionale cu pretul acestuia. Daca poti aloca un buget mai mare site-ului, excludem din start solutiile banale si luam in calcul folosirea unor baze de date, unor animatii Flash, realizarea unui design special, etc., dupa caz.

Iti prezentam totusi niste preturi informative:

  • realizare site simplu, HTML, 1-6 pagini: 400-800 Lei
  • realizare site dinamic, responsive cu panou de administrare , 4-15 pagini: 900 – pret maxim in functie de complexitate
  • realizare site cu catalog de produse, cos de cumparaturi, aplicatie newsletter, filtre, sistem de administrare, PHP & MySQL: 1.500 – pret maxim in functie de complexitate

Asadar, pentru a stabili pretul unui site si tehnologiile folosite, trebuie sa cunoastem cat mai multe detalii despre proiect. Pentru asta iti punem la dispozitie un formular de cotatie pret.  Te rugam sa completezi acest chestionar si noi vom reveni cu un raspuns imediat.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.