Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cat ma costa un website la cheie? Preturi web design

Vrei sa afli cat te costa un site complet? Ai vrea sa cunosti preturile serviciilor de web design profesional?
Aceasta este prima intrebare care si-o pun cei care-si doresc constructia unui site web pentru afacerea  lor.  Aproape de fiecare data, raspunsul la aceasta intrebare este direct dependent de ceea ce doreste fiecare sa obtina cu web site-ul respectiv.

Pretul unui web  site este determinat de functionalitatile pe care acesta le va oferi, cat si nivelul sau de complexitate, programare, grfica etc… De asemenea, de foarte multe ori, calitatea unui site web este direct dependenta si de bugetul alocat pentru dezvoltarea acestuia. Multe persoane apeleaza la solutii gen „vecinul meu Vasile care a facut cursuri de informatica”,  din cauza tarifelor mici practicate. Totusi, constructia unui site web implica mai multe aspecte pe langa partea de scriere a codului HTML (PHP, etc.) – programare. Un numar restrans „programatorii de cartier” au cunostinte serioase in ceea ce priveste securitatea  web site-urilor pe care le dezvolta, putini au cunostinte de optimizare web, si, poate cel mai important, doar cativa au experienta in domeniu.

Un site nu costa, mana de lucru costa, fiecare om alocat pe un proiect costa, evaluarea corecta a unui web site se face pe ora estimand timpul necesar pentru finalizarea proiectului!
Este important faptul ca pretul corect al unui site web il faceti dvs, cu cat alocati un buget mai mare cu atat rezultatele sunt mai bune si implicit banii alocati vi se intorc inapoi inmultiti. Un site unicat, care creaza valoare, lucrat de la zero, in baza unor cerinte personalizate, un site creator de valoare care sa reprezinte pe deplin imaginea firmei dvs, care sa fie un instrument eficient de promovare a firmei si imaginii acesteia nu va putea costa niciodata 100 usd dupa cum pretind unele companii de web design.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Corect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...