Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cat se castiga ca web designer, programator, consultant SEO in SUA si Anglia?

Daca vrei sa lucrezi ca web designer, trebuie sa stii ca web design-ul este un camp multidisciplinar care necesita creativitate, pasiune, cunoasterea celor mai noi tehnologii, rabdare, dorinta de a invata ceva nou in fiecare zi .

Companiile care solicita ca un candidat pentru pozitia de Web Designer pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara. In general experienta minim 1 an in realizarea de site-uri web dar si experienta in HTML, CSS, JavaScript reprezinta un avantaj important atunci cand se aplica pentru o astfel de pozitie.

De asemenea, un bun candidat trebuie sa posede cunostinte de design, compozitie si culoare, manipulare fonturi, machetar, sa dea dovada de creativitate si simt artistic, flexibilitate si adaptabilitate, atentie la detalii, sa cunoasca foarte bine programele de editare grafica Adobe Photoshop / Fireworks.

Candidatul trebuie sa posede cunostinte la nivel avansat de limba engleza, sa fie disponibil pentru deplasari si sa detina permis de conducere si telefon mobil.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu atractiv ce include si plata orelor suplimentare, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include si telefon mobil si bonuri de masa.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si notebook.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare si de castiguri suplimentare pentru un Web Designer exista atat in companiile mici cat si in cele mari. Printre principalele responsabilitati ale unui Web Designer se numara: crearea si implementarea machetelor grafice originale pentru site-ul companiei in colaborare cu marketingul, managementul si departamentul tehnic, se ocupa de conceperea si realizarea de bannere pentru Internet (gif/jpg/flash) care promoveaza serviciile si produsele organizatiei, realizeaza mai multe variante de machete grafice pentru interfete si bannere web, urmareste criteriile de calitate grafica, functionalitate si optimizare dar si cerintele de marketing pentru realizarea bannerelor.

Salarii 2011-2012 in Romania

IT
Programator PHP 600 – 1 500 euro
Web designer 700 euro – 2 000 euro
Programator Java, C++ 900 euro – 1 300 euro
Business Analyst 1 000 – 1 200 euro
Software Developer 1 100 – 1 500 eur

Dupa cum vedeti valoarea unui salariu in IT poate varia destul de mult in functie de experienta si de firma angajatoare, cat si de responsabilitatile atribuite.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Salariile ( in special cele din romania) sunt NETe sau BRUTe ? Multumesc!

    • In Romania se aplica ” eficienta cu costuri reduse”- scoala management-lui romanesc.., Nu vei castiga intr-o firma mai mult de 200-300 euro (net). Daca vrei sa castigi bani din asa ceva cel mai bine este sa creezi si sa vinzi…

      • Insa pentru a vinde trebuie sa ai experienta. Trebuie sa ai un portofoliu apoi sa ai curajul sa incepi cariera de freelancer…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...