Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cat timp vor mai exista situri ca Facebook, Google si Wikipedia?

Facebook, Google şi enciclopedia online Wikipedia vor exista şi peste un secol, pentru că serviciile lor se dezvoltă cu atât mai mult cu cât sunt mai mult folosite, consideră Milner într-un interviu la South by Southwest Interactive Festival din Austin, potrivit Mediafax. „Toate trei au un efect extraordinar. Sunt şanse să supravieţuiască pe termen lung”, a spus Iuri Milner, cofondator şi director executiv la Digital Sky Technologies.

Milner era relativ necunoscut înainte să investească în Facebook în 2009, când compania era evaluată la 10 miliarde de dolari. Între timp, valoarea reţelei de socializare a crescut de peste şase ori, iar Milner şi-a extins portofoliul cu investiţii în Zynga, Groupon, Twitter şi LinkedIn.

Digital Sky Technologies a vândut 45,7 milioane de acţiuni Facebook în mai 2012, când a avut loc oferta publică iniţială a companiei de socializare, dar mai deţine încă 13,8 milioane de titluri, evaluate la 387 milioane de dolari. Milner are o avere netă de circa 1 miliard de dolari, potrivit datelor Bloomberg.

Ca şi Facebook, motorul de căutare al Google este un instrument atât de folosit în viaţa de zi cu zi încât este dificil de imaginat că ar putea dispărea, a spus Milner.

„Au fost capabili să construiască o maşinărie deşteaptă, care într-un fel înlocuieşte o parte din creierul nostru. Dacă Google ar fi închis, de exemplu, o perioadă scurtă de timp, nu cred că am putea funcţiona ca de obicei, pentru că externalizăm o parte semnificativă din creierul nostru către Google”, a arătat investitorul.

El apreciază că Wikipedia va rezista pentru că nu are concurenţă. „Nu cred că este nevoie de cinci Wikipedia”, a adăugat Milner.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...