Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Ce cauta cumparatorii online? Cautarile cele mai populare ale utilizatorilor de Internet

magazin onlineComerțul electronic este procesul de cumpărare, vânzare sau schimb de produse, servicii sau informații prin intermediul rețelelor de calculatoare.

Comerțul electronic „business-to-business” și „business-to-consumers” a cunoscut și cunoaște o dezvoltare fără precedent și totodată continuă.

Comerțul electronic este un sistem care include nu numai acele tranzacții care se concentrează pe cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii, dar și cele care: “suportă” generarea de venit, cum ar fi:

În România comerţul electronic este abia la început, dar a apărut în mai multe domenii – deoarece consumatorul înseamnă bani, şi fiecare companie încearcă să câştige consumatorii cu puterea lor de cumpărare. Ca orice industrie, gradul de maturitate al comerţului electronic este dat de maturitatea afacerilor ce îl compun.

Magazinele online se nasc, se dezvoltă, dau faliment, sunt abandonate de către antreprenori neinspiraţi sau, mai nou, sunt vândute. Câteodată la vedere, alteori nu. Fapt este că valoarea totală a comerţului electronic creşte în fiecare zi şi este prezent in orice domeniu de activitate.

Ce cauta cumparatorii online in aceasta perioada?

In Europa, sezonul reducerilor incepe in iunie si se incheie la finele lui septembrie. Utilizatorii online prefera sa cumpere din magazinele europene in perioada reducerilor de vara pantofi eleganti si haine pentru copii din Italia, haine la moda pentru tineri din Germania si Olanda, parfumuri si articole sport, dar si haine de designer, cel mai adesea cautate in magazinele online frantuzesti.

Pe de alta parte, pasionatii de electronice au la dispozitie cele mai importante discounturi atunci cand vine vorba de achizitii online. Si obiectele de imbracaminte se gasesc in magazinele online din strainatate la preturi mai avantajoase in perioada de reduceri.

Memorial Day (ultima zi de luni din mai) este zi libera oficiala si momentul cel mai bun pentru mii de magazine americane pentru a tenta publicul cu discounturi de pret de la 30% la 70%. In aceasta perioada, cele mai solicitate sunt site-urile unor magazine precum Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, J.Crew, Neiman Marcus si Nine West. Acestea au reduceri de 50 – 60% si in afara perioadelor mentionate, in sectiunea „sales”.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/149105/ce-cauta-cumparatorii-online-in-sezonul-reducerilor-de-vara-haine-de-designer-si-pantofi.html#ixzz2UKaPPixr
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Consumatorii romani, ca si cei din restul Europei Centrale si de Est, sunt din ce in ce mai constienti de drepturile pe care le au in conformitate cu regulile Uniunii Europene, inclusiv cu prevederile care mentioneaza ca orice produs cumparat din Uniunea Europeana, Norvegia si Islanda poate fi subiectul unei reclamatii, in termen de doi ani de la data cumpararii, chiar si atunci cand achizitia a fost facuta in sezonul de reduceri. In plus, numeroase magazine online accepta, in limitele unui termen, returnarea produselor cumparate

Pentru referinta Dvs. aici puteti observa o clasificare a produselor care au fost cele mai căutate pe Google UK in 2010 și schimbarea în comparație cu 2011

Bere, vin, băuturi spirtoase

2010 : +25%

2011: +16%

Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii

+14%

4%

Accesorii

+19%

+7%

Incălțăminte

+3%

+8%

Electrocasnice

0%

+11%

Cadouri

+11%

+5%

Sănătate

+19%

-17%

Lenjerie

+10%

+5%

Călătorii

-3%

-12%

Home & Garden

-11%

-9%


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...