Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Ce este un template web si de ce ar trebui sa il folosesti?

web design sibiuUn template este un sablon grafic creat pentru a fi folosit ca baza de personalizare a propriului site. Nu trebuie decat sa adaugam textul si imaginile pe care le doriti, template-ului nostru si veti obtine un site functional si unic, gata de utilizat. Un template poate fi folosit pentru a construi orice de la un site personal, la un site pentru o mare companie, magazin virtual sau prezentare offline, sau chiar o interfata grafica pentru o aplicatie pe care o dezvoltati.

Solutiile noastre de web design pot satisface nevoile incepatorilor care nu au timpul necesar pentru a invata utilizarea unor aplicatii sau a unor limbaje de programare sau scripting, web designerilor care, in fata unui program supraincarcat, au nevoie urgenta de noi idei, oamenilor de afaceri care vor sa dezvolte un proiect web, si care vor sa reduca pana la minim costurile si timpul necesar constructiei, firmelor de hosting care ofera servicii suplementare de web design.

Asadar care sunt avantajele cumpararii unui template?

Avantajul principal este pretul: obtineti un produs de o foarte buna calitate pentru un pret foarte mic si nu trebuie sa angajati un web designer sau o echipa de web design. Al doilea avantaj este timpul: in general ii ia unui web designer bun intre 10 si 20 de zile sa creeze o pagina web de aceasta calitate.

Care este diferenta dintre dezvoltare si personalizare template?

Dezvoltarea unui template este un proces mai simplu, care nu presupune la fel de multe modificari ca personalizarea. Dezvoltarea este un proces in care textul si imaginile dumneavoastra sunt introduse in template, fara ca tempalte-ul sa fie modificat in vreun fel.

Cu „personalizare template”, se poate modifica orice de la schimbarea temei de culori, a meniului, structurii si aranjarii in pagina a diverselor obiecte pana la redesign partial. Personalizarea tempalte-ului implica: schimbarea imaginilor, modificari in zonele Flash, modificarea meniurilor, schimbarea textului, modificarea logo-urilor, schimbarea temei de culori, schimbarea modului de expunere, crearea unui template unic, creare de pagini cu continut, gazduire site, servicii aditionale…


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...