Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cele mai bune module WordPress pentru un site mai rapid si mai sigur

W3 total Cache

Cuțitul „swiss-army”  suprem pentru caching. Acesta face cache din pagina de bază (păstrând o copie statică a paginii), la CSS / JS / HTML minification (face fișierele mai mici), precum și manipularea upload la o rețea de livrare de conținut aka CDN.

WP-SuperCache

Dacă W3TC este prea mult pentru tine, SuperCache este răspunsul. Foarte simplu, creeaza fișiere HTML statice pentru a servi utilizatorilor, și are mult mai puține setări pentru a nu te stres

Backup Buddy Premium (75 dolari)

Scump, dar este singurul plugin WordPress, care se pot ocupa cu adevărat atât de fișiere cat si de baze de date pentru backup ușor. Numai pentru pro-bloggeri, deși la acest preț o licență dureaza o viata. Migrarea site-ului va fi foarte usoara cu el. (75 dolari pentru licență)

Duplicator

Migreaza întreg site-ul de la un domeniu la altul, fără a te preocupa cu baza de date, gratuit.

Vaultpress Premium ($ 15)

Un alt serviciu premium de backup de la baietii care au creat WordPress, astfel încât să știți că este o aplicatie solida.

CloudFlare Cache

Deși într-adevăr nu este un plugin, acesta este un serviciu gratuit, care funcționează fantastic cu WordPress pentru a reduce cantitatea de cereri de spam pentru pagina dvs. și a face cache la anumite resurse în CDN situate in întreaga lume. Rezultate în creșteri semnificative de viteză.

WP-Optimize

Optimizează baza de date prin rularea comenzii de optimizare SQL, eliminarea salvarilor, spam și stergere comentarii neaprobate. Este esențial, dacă nu reușești sa cureti manual baza de date sau sa rulezi propriile scripturi de optimizare. De asemenea, include funcționalități pentru a redenumi utilizatori, utile pentru a schimba utilizatorul implicit admin.

Secure WP

De la baieti ce au creat WebSite Defender, acest modul vă oferă un control de securitate amănunțită și va permite sa faceti o serie de ajustări mici sa se intareasca Wp-ul instalat, cum ar fi ascunderea numărul de versiune. De asemenea este disponibil ca un serviciu on-line.

Reddirect

Monitorizarea pe site-ul de erori 404 și optiunea de a crea un simplu 301 redirect.

Google Analyticator

Pur și simplu conectați la contul dvs. Google prin pagina de plug-in și alegeți proprietatea dumneavoastra online. Plugin-ul vă permite să ignore anumiți utilizatori, și adaugă un widget minunat in tablou de bord pentru viazualizare statistici G. Analytics.

WordFence Securitate

Un modul complet (și gratuit) – suita de securitate de top – firewall, scanare malware, creare parolă puternică, scanare plugin și fișiere temă, privire de ansamblu a traficului in timp real. Un plugin cu adevarat puternic.

Aveti alte recomandari? Va rugam sa postati in comentarii!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...