Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Care este cel mai folosit browser din lume in 2016

Potrivit datelor StatCounter, cel mai folosit browser din lume este Google Chrome, care a depășit cu mult faimosul dar blamatul Internet Explorer.

Cu toate ca primul loc e detinut de browserul de la Google, nu in toate regiunile statisticile sunt la fel. De exemplu, in America de Nord, Internet Explorer se lupta binisor la concurenta cu Firefox.

Pentru Europa însa, Chrome este preferat, a depasit Explorerul, insa simplul fapt ca IE a fost depasit este un record, avand in vedere faptul ca primul loc in top e detinut de ani buni de IE. Sa vedem pe viitor ce va aduce noul Edge de la Microsoft…

Cei mai multi useri vin insa din Asia si America de Sud, unde Chrome are un procent mai mult decat mare: 50% din piata. Analistii spun ca schimbarea de situatie din America Latina se datoreaza retelei sociale Orkut.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...