Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Constanta SEO – Optimizare Site in Google promovare online

La orice campanie de promovare / SEO pentru a aduce o firma din Constanta pe prima pagina in Google incepem intodeauna prin analiza concurentei si estimarea eforturilor pentru atingeerea obiectivului propus. Mai apoi vom stabili impreuna care sunt cuvintele cheie pentru care site-ul trebuie sa fie optimizat.

Cateva din metodele folosite de noi in promovarea si optimizarea paginilor de internet sunt:

optimizare SEO constanta

Optimizam structura, functionalitatea si navigarea pe website

Optimizarea extensiva a meta tagurilor descriptionsi title, sau conceperea lor daca acestea nu exista.

Ne asiguram ca site-ul este inscris si indexat corect in motoare de cautare.

Optimizare continut web pentru a fi mai prietenos cu motoarele de cautare, se vor face modificari in textul paginilor si aranjarea informatiilor.

Promovam online firme din Constanta, produse si servicii pe internet, va facem cunoscuti propulsandu-va pe prima pagina in Google!

Preturile firmei 2webdesign din Constanta pentru optimizarea SEO (campanie de promovare site / marketing online) pot varia in functie de cuvintele pe care le alegeti pentru optimizare si concurenta existenta. Pentru a solicita o oferta va rugam sa completati formularul de contact. Vom furniza un audit SEO gratuit!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...