Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Constanta – Web design WordPress Joomla – SEO

Agentia de web design 2webdesign este o firma de web design din Timisoara care se ocupa cu crearea de siteuri web, web design, branding, redesign site, programare web, site-uri flash, mape de prezentare, magazine online si alte aplicatii web.

wordpress web designWeb site design si promvoare SEO pentru platforma WordPress

Conform creatorilor, WordPress reprezintă cea mai performantă și actuală platformă dedicată publicării personale. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de şabloane scrise în limbajele HTML şi CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea şi numeroasele plugin-uri create de către comunitate.

WordPress WEB DESIGN – Site-uri web la cele mai mici preturi.

WEB DEVELOPMENT- PROGRAMARE WORDPRESS

Site-uri complexe si aplicatii online dezvoltate cu platforma WordPress (situri de anunturi, portaluri in WordPress, situri de travel sau pentru diverse firme, realizate cu CMS WordPress)

WordPress pentru COMERT ELECTRONIC
Magazine Virtuale Online deschise moderne si fiabile

MARKETING la situri ce folosesc solutia open-source WordPress
Marketing mobil, web, publicitate online.

Optimizarea unui site in WordPress: SEO / SEM
Optimizare motoare de cautare, promovare web.

Realizare Web site design si promvoare SEO pentru platforma Joomla

Joomla este un sistem de management al conţinutului care vă permite construirea de site-uri Web şi aplicaţii online puternice. Mai multe aspecte, inclusiv uşurinţa de utilizare şi de extensibilitate, au făcut din Joomla unul dintre sistemele cele mai populare sisteme de management al continutuliu de pe web. Joomla este o soluţie open source, care este disponibilă gratuit pentru toată lumea.

Realizare Web site de prezentare folosind platforma Joomla: contine pagini de prezentare la alegerea dvs. (ex: Acasa, Galerie foto, Servicii, etc. ), grafica personalizata, formular de contact.

Website bar/restaurant in Joomla : este un o pagina web de prezentare cu functionalitati specifice activitatii (ex: Prezentare evenimente, seri speciale, rezervari online, comenzi online pentru activitati de catering si multe alte functionalitati.)

Magazin online in Joomla – VirtueMart: construim magazine online complexe, usor de folosit pentru cumparatorii dumneavoastra, cos de cumparaturi, actualizarea automata a pretului comenzii, diverse modalitati de plata si optiuni configurabile pentru afacerea dvs.

Optimizare pentru motoarele de cautare pentru situri realizate in Joomla ( optimizarea S.E.O.) conteaza cel mai mult in dezvoltarea pe viitor a unui site de calitate. Optimizarea pentru motoarele de cautare face ca site-ul dvs. bazat pe Joomla sa apara printre primele rezultate in motoarele de cautare (google, yahoo,bing, etc)

Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de web design si dezvoltare pe platformele WordPress sau Joomla! Vom crea situri web cu un aspect modern, usor de utilizat, intotdeauna pe prima pagina in Google! Contactati-ne acum telefonic sau via email!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...