Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Consultanta – SEO – promovare site – web design

Planul de marketing este ghidul pas cu pas pe calea succesului afacerii. El constituie mijlocul de implementare a strategiei de marketing alese. El trebuie să se bazeze pe înţelegerea clară a obiectelor de marketing ale firmei, a ceea ce se doreşte a fi realizat de afacerea respectivă în viitor.

Pentru realizarea acestui plan orice firma moderna trebuie sa ia în considerare avantajele utilizării noilor tehnologii informatice. Cu toate acestea, există situaţii în care crearea unui departament IT special sau închirierea de cineva cu normă întreagă pentru un astfel de loc de muncă este pur şi simplu ceva ce nu aveti nevoie intr-o perioada de recesiune.

Consultanta pentru optimizare SEO si web design!

Pentru anumite cazuri, cum ar fi întretinerea web site-ului , adaugarea de noi facilitati existente la unele produse IT, redesign web site si optimizarea web site-ului, precum si ergonomie si usurinta in utilizare servicii de consultanta de analiza 2webdesign iti ofera o solutie mult mai eficienta si profesionala.

De ce sa platiti in fiecare luna salariul unui angajat cand noi suntem aici sa va ajutam!

Cere acum consultanta SEO – web design gratuita!

Left Right
Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti SEO si consultanti in Marketing se implica in fiecare proiect web in parte. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei noi si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in lumea dinamica a Internetului.

Web design de succes

Designul exista doar pentru a transmite eficient informatia. Rolul principal îl joaca ideile bune.

In spatele fiecarei pagini create de 2webdesign stau la baza ore de munca , de creatie , unde echipa noastra se concentreaza ca la sfarsitul unui proiect totul sa fie exact cum si-a dorit si cel mai exigent client. Solutiile noastre profesionale de web design includ: – web site de prezentare – magazin online / solutii comert electronic – reviste sau ziare online (web design site revista, administrare stiri, newsletter, tag-uri , sisteme de cautare, alte module optionale ) – agentii de turism sau imobiliare – portale web site, site-uri de anunturi – cataloage web sau platforma web complexe – orice pagina web care necesita modificari dese de continut

Promovare SEO

Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă.

Metoda noastra de SEO si promovare este simpla si transparenta. Vom avea grija de tot ceea ce trebuie pentru a asigura succesul. Daca este cazul vom realiza optimizarea SEO de baza pentru care acceptam o suma minima de inceput si apoi daca sunteti multumiti de rezultate vom percepe o taxa fixa in fiecare luna pentru promovare si optimizare SEO lunara.

Va punem la dispozitie rapoarte de pozitionare lunar si rapoarte de promovare a site-ului pentru ca lucram transparent

Site-uri bazate pe CMS

Site-uri bazate pe WordPress, Joomla sau Drupal

Pentru cei care cauta o solutie rapida, sistemul nostru de gestiune de continut pentru pagini web contine un pachet de sabloane functionale cu Noutati, Wiki, Galerii Foto, Intrebari Frecvente, RSS, Formulare, Sondaje si multe altele. Cu aceste sabloane poti avea o pagina web online foarte rapid la cele mai mici preturi, fara a fi nevoie sa investesti. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro


Magazine virtuale profesionale

Comandati acum un magazin virtual si beneficiati de un pret promotional. Fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri. Serviciile sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare SEO si promovare magazin virtual. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Optimizare SEO si Promovare

Servicii optimizare site web, marketing si publicitate online, consultanta SEO, campanii de promovare online, optimizare Jommla sau WordPress. O campanie de marketing, optimizare web sau promovare online bine tragetata poate aduce vizitatori direct interesati. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro
WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...