Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare magazin online cu panou de administrare

magazin onlineFirma 2webdesign va pune la dispozitie solutia completa de a vinde produsele prin reteaua de Internet.
In cadrul gamei de servicii WEB Design si Dezvoltare Software in domeniul Internet, avem placerea de a va supune atentiei un nou sistem de prezentare si vanzare prin Internet a produselor si serviciilor dumneavoastra – un magazin online interactiv cu interfata de administrare in limba romana.
Conceput de catre specialistii nostri in programare si design, acest magazin online dinamic  si modern va  permite unui administrator ( fara cunostinte de programare) stergerea, modificarea ori preluarea noilor informatii instantaneu, in functie de modificarile survenite asupra categoriilor ori produselor.
Asadar panoul de administrare magazin online este foarte usor de utilizat, clientii avand posibilitatea de a administra on-line propria baza de date cu produse, clienti si comenzi!
Conceput pentru a rula pe orice platforme Magazinul Virtual oferit de firma noastra este un sistem de prezentare dinamica a produselor ori serviciilor oferite si dispune de facilitati deosebit de avansate fara a necesita eforturi deosebite ori personal specializat pentru intretinere.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Pretul magazinelor ONLINE sunt mai mici decat cele ale magazinelor clasice,Magazinele online comercializeaza produse BIO certificate de organisme abilitate din cadrul UE,deci calitatea si siguranta sunt garantate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...