magazin onlineIn Romania, prezentarile si comertul pe internet sunt la inceput de drum. Dorinta noastra este sa sprijinim firmele romanesti astfel incat, in timpul cel mai scurt, majoritatea acestora sa fie prezente pe Internet la standarde internationale, aceasta fiind cea mai simpla si mai accesibila cale de a ataca pietele externe. Acest lucru il veti constata si afland preturile serviciilor oferite de noi in materie de creare magazin online.

Comertul electronic este una dintre solutiile complexe, „integrate” ca sa folosim un termen la moda, pe care le ofera tehnologia Internet. Asta inseamna ca o multitudine de aplicatii si de furnizori de servicii Internet trebuie sa conlucreze intr-o sincronizare perfecta pentru ca un site de comert electronic sa poata functiona.

 Firma 2webdesign realizeaza la cerere magazine virtuale complexe, cu toate functionalitatile necesare unui magazin online in 2013.

Preluarea noilor categorii si produse/servicii oferite cu posibilitatea de a include prezentari grafice deosebite (imagini). Proces automat.

Actualizarea preturilor practicate – editare rapida.

Afisarea (optionala) a preturilor practicate numai unei anumite game de utilizatori.

Identificarea utilizatorilor si monitorizarea activitatii lor pe serverul de informatii (magazinul virtual) incluzand posibilitatea acestora de a avea acces la evidenta propriei activitati.

Facilitati de cautate a produselor/serviciilor pe categorii, marci, categorii promotionale, ori dupa cuvinte „cheie” introduse de utilizator.

Produsele prezentate pot cuprinde detalii referitoare la cod, nume produs, pret, impachetare, modalitati de livrare, detalii tehnice, imagini, culori disponibile, etc.

Posibilitatea de a plasa comenzi ON-LINE, utilizatorul avand posibilitatea de a vedea in cadrul cosului de produse, informatii suplimentare cum ar fi valoarea produselor comandate, valoarea TVA si valoarea totala a comenzii.

Modul de inregistrare a utilizatorilor. In urma inregistrarii fiecarul utilizator, este generat automat un proces de urmarire si stocare a comenzilor plasate.

Posibilitatea utilizatorilor de a-si actualiza ON-LINE detaliile referitoare la modalitatile de contact, schimbarea parolelor de acces, etc.

Posibilitatea de notificare momentul in care o noua comanda a fost plasata de catre un utilizator.

Puteti folosi o gama larga de formate de baze de date.

Modificarile ulterioare (introducere/stergere de noi categorii, produse ori servicii) nu necesita personal specializat. Simple cunostinte de utilizare a calculatorului sunt suficiente.

In functie de postarea serverului de informatii va punem la dispozitie module de administrare (locale ori de la distanta).

Serviciile se pot ajusta in functie de necesitatile dumneavoastra.

Un astfel de magazin virtual, realizat de echipa noastra de programatori si webdesigneri, puteti vedea la www. piese-it .ro

Important: pentru toate magazinele online realizate de noi, asiguram documentatia completa, training si suport in timp real.

Sperand ca va vom fi de ajutor in eforturile dumneavoastra de promovare a produselor sau serviciilor oferite, va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare legate de oferta de pret pentru creare magazin online.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...