Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

vrei un magazin online?

Vindeţi mai mult şi mai inteligent cu ajutorul solutiilor noastre ecommerce inovatoare: panou de administrare, produse nelimitate si multe alte functionalitati interactive sustinute de cea mai puternica tehnologie existenta!

Internetul gazduieste un numar din ce în ce mai mare de magazine virtuale. Foarte multi au profturi mari de pe urma acestui tip de afaceri! Sunt usor de accesat şi de administrat, iar costurile de promovare sunt minime. Internetul – cel mai exemplar angajat dar si cel mai bun „proprietar” pe care îl poţi avea vreodată! Chiria este mica si audienta mare! O afacere ce lucreaza 24 din 24 pentru tine! Cu ce te Qutem ajuta noi? Să scoatem în evidenţă magazinul tău! Şi putem face asta, cu un design atrăgător şi optimizarea magazinului pentru motoarele de căutare. De asemenea, ne putem ocupa şi de administrarea produselor, comenzilor, facturilor proforme şi, opţional, a plăţilor cu cardul. Toate pentru un pret de criza!

Adica avem soluţia completă pentru tine: design + găzduire web + domeniu + consultanţă + suport pentru înţelegerea secţiunii de administrare!

Administrarea magazinului Dvs. online: mai simpla, mai rapida, mai interactiva!

*Toate site-urile realizate de 2webdesign corespund legilor optimizării web şi au un conţinut administrabil facil (CMS). Ulterior vei putea crea un numar nelimitat de produse si vei putea administra toate sectiunile din noul tau magazin online!


Firma creativa 2webdesign iti ofera solutia perfecta pentru comert electronic! Contacteaza-ne pentru consultanta gratuita in vederea creeari unui magazin virtual!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...