Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare site de prezentare pentru firme

creare site de prezentare

Orice firma din zilele noastre are nevoie de un site de prezentare modern si eficient! Agentia 2webdesign va ofera crearea unui site de prezentare pentru firma Dumneavoastra la preturi mici.

Site-ul va putea contine un numar nelimitat de pagini cu design propriu. Paginile vor fi ilustrate cu imagini care sa reflecte activitatea pe care o desfasurati. Aceste imagini ne vor fi trimise de Dumneavoastra sau vor fi alese de noi dintr-o baza de date. In cazul in care ni le trimiteti, este inclusa si prelucrarea acestora, in limita posibilitatilor de prelucrare. Ele trebuie sa fie in format .jpg sau .gif sau chiar .bmp.

De asemenea, logo-ul, sloganul firmei vor fi prezente pe toate paginile site-ului. Daca nu aveti inca un logo sau un slogan, va putem oferi pentru firma Dvs. pachete de identitate vizuala la preturi foarte mici

site prezentarePrezentarea firmei Dumneavoastra prin intermediul unui website dinamic (homepage – prima pagina a unui site de prezentare)

Aceasta pagina va contine informatiii despre firma Dumneavoastra si, de ce nu, un mic istoric, de la infiintarea ei pana astazi. Aceasta pagina poate fi ilustrata cu un efect de tip carusel de imagini

Pagina web cu serviciile/produsele oferite

Aceasta pagina din site-ul de prezentare contine descrierea serviciilor sau produselor pe care le oferiti, ilustrate de cateva imagini (max. 5). Foarte importanta, aceasta pagina trebuie sa fie cat mai clara si la obiect.

Pagina de noutati (blog, sectiune stiri, anunturi, etc)

Aceasta pagina va contine noutati despre firma Dumneavoastra, articole de presa in care a fost evidentiata activitatea sau, pur si simplu, lansarea unui nou serviciu/produs.

Clientii firmei / prezentare portofoliu firma

Aceasta pagina va contine numele firmelor care au fost sau sunt clientii Dumneavoastra. Aceasta pagina este foarte importanta pentru gasirea de noi clienti.

Pagina de Contact dintr-un site de prezentare

Va contine toate informatiile necesare pentru a se lua legatura cu Dumneavoastra, cat si un formular interactiv care va fi trimis direct la o adresa de email pe care ne-o veti preciza.

Promovare site webPentru noul Dvs. site de prezentare va oferim: servicii de promovare web (SEO pentru Google), campanii de publicitate prin Google AdWords, Facebook, administrare si intretinere website!

Si pentru ca site-ul Dumneavoastra sa nu ramana „static”, noi va putem ajuta sa actualizam continutul textelor, pentru a fi in pas cu evolutia activitatilor firmei Dumneavoastra. Putem adauga o noua stire la pagina de noutati sau putem adauga noi clienti pe pagina de clienti.

Bineinteles, orice structura posibila, cu conditia sa se mentionati de la inceput structura dorita. In orice moment poate fi adaugata o pagina, din panoul de administrare al siteului de prezentare. Pentru oferta de pret creare site de prezentare vedeti pagina „cotatie pret„.

Vreti sa aflati mai multe despre proiectele realizate de firma 2webdesign?

Pentru a vedea cateva site-uri de prezentare realizate de noi va rugam sa accesati pagina de portofoliu!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...