Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare site de prezentare sau magazine online in WordPress | Web design WP la preturi mici

Aveti nevoie de un site de prezentare pe platforma WordPress? Doriti un magazin online sau un blog? Firma noastra de web design va ofera cele mai bune preturi pentru creare site folosind platforma opensource WP. Avand mai bine de 100 de situri realizate cu aceasta platforma minunata, experienta noastra isi spune cuvîntul!

Specialistii tai in WordPress: oferim suport precum si gestionarea completa pentru toate lucrările de întreținere, securitate și asistență pe aceasta platforma open-source.

Pentru fiecare site creat cu WordPress includem sute de mii de linii de coduri, dintre care multe sunt personalizate pentru cerințele specifice ale clientului respectiv. La fel ca in orice tip de tehnologie, cum ar fi calculator, un smartphone sau chiar o mașină, este actualizat în mod regulat pentru a profita de cele mai noi și mai bune capacități tehnologice. Acest principiu fundamental rămâne valabil cu noul site WordPress. Bazat pe un cadru tip open-source WordPress, este de sprijin plugin-uri si teme personalizate, toate sunt în mod constant reiterate și îmbunătățite. Fiecare actualizare va introduce noi caracteristici, performanță îmbunătățită și securitate îmbunătățită.

După ce am studiat cu atenție nevoile și dorințele tuturor clienților noștri, am structurat un program eficient de întreținere și suport pentru WordPress, care va menține site-ul in pozitii de top in Google, si rulează progresiv mai bine cu fiecare actualizare.

Programatorii nostri se asigura ca pagina web rulează fără probleme cu cea mai recentă versiune a WordPress framework open source.

Oferim sprijin cu actualizari teme WordPress. Instalare teme si module.

Personalizare cod WP, asigurându-ne ca site-ul dvs. este întotdeauna compatibil cu cea mai recentă versiune de WordPress și tehnologie de internet.

Adaugare noi functionalitati in pagina web WordPress. Toate caracteristicile site-ul va continua să lucreze fără probleme, deoarece acestea vor fi testate și actualizate cu fiecare nouă versiune.

Securitate sporita pentru siteul tau

Monitorizarea activă, anti-spam și actualizări de securitate. Alerte instantanee in caz de probleme și răspunsul nostru rapida din partea echipei de suport tehnic, dacă siteul dvs. este off-line

Copii de rezervă: backup-uri de zi cu zi de teme WordPress, plugin-uri, articole, pagini și baze de date.

Aveti nevoie de un web designer specializat pe WordPress? Ati gasit persoana potrivita! Apelati cu incredere! Folositi formularul de contact pentru a cere oferta de pret la proiectul Dvs.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *