Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare site in WordPress – Cum sa iti faci un site ieftin in 2022

Ai o mica afacere si vrei sa profiti si de prezenta online? Un site in WordPress este foarte bun pentru mici afaceri online.

Alegeti firma noastra pentru orice proiect in WordPress, indiferent ca ai nevoie doar de un simplu site de prezentare , de o platforma e-Commerce sau de un portal bazat pe WP CMS , putem dezvolta solutia care sa faca fata provocarilor si obiectivelor tale la preturi foarte mici!

Cu WordPress puteti foarte usor sa construiti siteuri sofisticate care includ toata puterea, noutatile si designul profesional al majoritatii siteurilor. Marile companii pot cheltui multe mii de euro sa creeze site-uri mari. Cu WordPress veti obtine un site performant la o mica parte din acel cost. Asadar echipa noastra de webdesigneri poate folosi pentru a face site-uri aplicația gratuită WordPress. Prin urmare din start plecăm cu cheltuieli mici. Cheltuieli care se reflectă în final în costul site-ului.

Nu numai ca veti salva multi bani utilizand WordPress pentru noul site, o sa salvati de asemenea si timp! Un site in WordPress se creaza foarte repede dupa care se poate customiza utilizand o multitudine de add-ons si template-uri existente pe care le gasiti in directorul de extensii WordPress.

Nu trebuie sa angajati echipe intregi de programatori sa va faca un site, puteti sa instalati extensiile care va trebuie si care sunt deja create. Printre lista de extensii o sa gasiti:
• sisteme de e-commerce
• sisteme de bannere pentru publicitate
• siteme dinamice de construire a formularelor
• cataloage online
• galerii de imagini
• playere multimedia
• forumuri si programe de chat
• calendare
• newslettere

WordPress este o platforma extraordinara si odata siteul instalat online puteti sa va faceti singuri managementul contentului utilizand un browser si fara sa aveti cunostinte de HTML sau programare.

Puteti adauga content nou sau sa faceti schimbari instant. Asta inseamna sa salvati timp si bani pentru ca voi veti fi webmasteri.

Cu preturi incepand de la 200 euro pentru un site simplu WP veti obtine:

– Un site Administrabil
– Un site optimizat SEO Onpage
– Un site Responsive – pregatit pentru Mobil
– Design Personalizat!
– Ultimele tehnologii PHP, MySQL, HTML5, CSS3

Ca sa obtineti un site in WordPress este foarte simplu, daca nu stiti nimic despre acest lucru nu e problema doar contactati-ne si va vom fi alaturi!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.