Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare site web – contacteaza firma de web design

creare site webFirma noastra ofera servicii profesionale de creare site, gazduire web si promovare online. Aveti nevoie de crearea unui web site elegant si functional? Contacteaza cu incredere specialistii 2webdesign! Ce aveti de facut? Vedeti toti  pasii mai jos:

1. Dati-ne un telefon pentu a fixa o intalnire. (0730 518 614). Un web design din echipa noastra va sta de vorba cu dumneavoastra printr-o consultatie gratuita pentru a va pune la curent cu oferta noastra si in acelasi timp va obtine de la dumneavoastra informatiile necesare  pentru creare site webm incluzand imagini, logo etc. Va vom prezenta un proiect scris pentru paginile dumneavoastra spre aprobare.

2. Odata ce v-ati hotarat sa incepeti, designer-ii nostri vor face schitele pentru paginile www si le vor proiecta astfel incat sa reflecte cat mai bine afacerile dumneavoastra. O sa ramaneti in continuare in contact cu Departamentul Web Site Design pentru a furniza materialele necesare pentru crearea unui site web. Toate aceste informatii le primim via email de unde le vom prelucra pentru a fi introduse in paginile dumneavoastre web.

3. Designer-ii si programatorii nostri vor crea site-ul dumneavoastra, in numai cateva zile, timpul depinde de complexitatea paginilor si vor urca web site-ul dumneavoastra pe server-ul nostru www  (asigurare gazduire web) pentru a putea fi accesat de catre utilizatorii din intreaga lume.

In plus, imediat dupa ce finalizam crearea site-ului web va vom furniza informatii legate de felul in care va puteti face reclama la site-ul dumneavoastra pe Internet… sau, daca doriti, putem sa o facem noi ! Oferim campanii de promovare site in Google si optimizare SEO la preturi mici! Contacteaza-ne acum pentru oferta de creare site si promovare online!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...