Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare web site – pachet complet

site de prezentare magazin online constantaApeland la serviciile profesionale oferite de firma 2webdesign puteti avea propriul site de prezentare a afacerii dvs. sau a activitatii pe care o desfasurati la preturi rezonabile. Noi va oferim pachetul complet de creare site alaturi de gazduire web, promovare, SEO si mentenanta lunara!

Crearea site-ului

Noi facem site-uri frumoase, atragatoare, usor de incarcat si eficiente. Cel mai important lucru este ca site-ul dvs. sa nu stea numai pe cartea de vizita ci sa fie un instrument puternic si modern de reclama.

Alegerea unui nume si a unei gazde:

Domeniul inregistrat direct pe numele Dvs. sau a firme, servere puternice, viteza mare de incarcare cu spatiu suficient pentru un site chiar si mai complex, fara bannere, fara pop-up si fara alte reclame obositoare.

Optimizarea site-ului – SEO:

Asta inseamna urcarea lui in Google, cel mai mare motor de cautare din lume, astfel incat sa aveti un numar cat mai mare de vizitatori, deci posibili parteneri de afaceri.

Monitorizarea site-ului:

Introducerea acestuia intr-un serviciu de statistici, serviciu care va ofera permanent informatii despre numarul de vizitatori pe zile, saptamani sau luni, despre natura acestora si interesele lor.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...