Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare web site PLUS – servicii complete de realizare website

web design prezentare ofertaCe este serviciul „Creare web site PLUS”
„Creare web site PLUS” este un pachet de servicii complex care cuprinde toate etapele si toti factorii implicati in vederea realizarii unui site. (Consultanta, Design, Programare, Gazduire, Promovare – SEO)

Care sunt serviciile incluse in acest pachet?
In pachetul de servicii „Creare web site PLUS” sunt incluse servicii de:
– planificare web; realizarea website-ului; gazduire ( web hosting ), publicare online, intretinere – mentenanta lunara si promovare – optimizare SEO continuua.

Cat timp dureaza realizarea unui web site?
Daca ne referim la realizarea unui web site de tipul „Creare web site PLUS” in mod normal in circa 10-15 zile lucratoare de la primirea integrala a materialelor este finalizat. In aceasta perioada se fac toate demersurile pentru achizitionarea si inregistrarea domeniului. Dupa aceasta perioada se trece la publicarea web site-ului iar mai apoi la promovare.

Calitatea realizarii unui web site nu este influentata de pret. Pentru fiecare client se realizeaza un design personalizat pastrand bineanteles structura web site-ului pe specific de activitate.

Indiferent de marimea proiectului creativitatea si profesionalismul echipei noastre coroborate cu strategiile moderne de marketing pe Internet vor face cunoscut numele firmei dvs in intreaga lume.

Dati ocazia echipei noastre sa lucreze cu dumneavostra; provocati-ne imaginatia si veti fi surprinsi.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...