Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creare website cu panou de administrare

Firma 2webdesign.ro este specializata in dezvoltarea de solutii Web, atat pe partea de design cat si in dezvoltare/programare.

Toate aspectele afacerii dumneavoastra, ce sunt vizibile ochiului public, reprezinta afacerea dumneavostra. De ce sa folosesti servicii web de joasa calitate pentru a portretiza afacerea ta? Design-ul si forma de prezentare ofera potentialilor clienti prima impresie referitoare la profesionalismul si abilitatea de a le satisface nevoile.
Site-urile dezvoltate de 2webdesign sunt bazate pe tehnologia CMS (Content Management System), ceea ce inseamna ca printr-un navigator (ex. Firefox Internet Explorer) oricine poate intretine un site, oricat de complex ar parea acesta. Veti putea modifica in cateva secunde orice text din paginile site-ului, categorii, subcategorii, produse, articole, gestionare comenzi si multe alte module realizate in functie de cerintele dvs.

Pentru cel mai mic pret va oferim un pachet de servicii complex care cuprinde toate etapele si toti factorii implicati in vederea realizarii unui web site. Design UNIC si PERSONALIZAT, servcii de gazduire, intretinerea, promovare si publicarea web site-ului, pe toata perioada contractuala.

Oferta 2webdesign porneste de la o simpla prezentare pana la conceptia si crearea unei structuri complexe, menite sa sustina si sa promoveze activitatea companiei dumneavoastra in acest mediu informational. Fie ca doriti sa faceti publicitate unuia sau mai multor produse, fie ca doriti o prezentare a companiei, noi va propunem solutii competente si eficiente.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...