Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Crearea unui website – cea mai ieftina „arma publicitara”

creare web siteWeb site – de fapt este un mod de a-ţi face publicitate ţie, afacerii tale sau a produsului tău şi de a te ajuta să depăşeşti graniţele marketingului tradiţional.

Toată lumea ştie sau cel puţin ar trebui să ştie că internetul este cea mai mare bibliotecă de informaţii şi cea mai ieftină modalitate de a ajunge la informaţii.

Web site-ul este o soluţie elaborată, vizuală care pune la dispoziţia vizitatorului informaţia de care aceasta are nevoie sau de care ar avea nevoie; este o soluţie avantajoasă de comunicare între dumneavoastră şi potenţialii clienţi la care fizic nu aţi putea ajunge niciodată sau costurile ar fi prea mari; cea mai ieftină „armă” publicitară; stă la dispoziţia vizitatorului 24/7
În concluzie, am putea să vă spunem foarte multe avantaje pentru care ar trebui să deţineţi un site. Sfatul nostru, în cazul în care v-am trezit interes dar nu numai, este să ne contactaţi pentru a descoperi împreună soluţia optimă care vi s-ar potrivi cerinţelor şi avantajelor pe care doriţi să le acumulaţi.

Firma 2webdesign are experienta pe care o cauti pentru a-ti rezolva problemele. Noi muncim ca sa intelegem nevoile tale si cautam noi metode sa te ajutam. Noi asiguram solutii web de succes in domenii precum: turism, finante, mediu medical si cel tehnologic.

Servicile noastre de web design intotdeauna vor avea rezultatele pe care le doriti. Site-urile noastre sunt clare, curate si destinate necesitatilor dumneavoastra:

Timpul de realizare a paginilor de internet este foarte scurt.
Costul de realizare este foarte mic.
Intretinerea site-ului este gratuita si este fara intrerupere

Exemple de servicii / produse web oferite:

Aplicaţii complexe:
– reviste online
– portaluri business
– magazine virtuale
– cataloage virtuale
+ alte aplicaţii la cerere

Module:
– redesign, upgrade
– newsletter, formulare e-mail
– secţiuni dinamice
– sondaje şi/sau monitorizare trafic
+ alte module la cerere


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...