Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cum promovezi website-ul gratuit?

Cateva metode de  promvare gratis a web siteului tau:

Site-ul poate fi adaugat de dvs sau de catre o alta persoana gratuit in mai multe directoare web, de asemenea se pot adauga anunturi gratuite pe alte site-uri la profilul dvs de activitate, se poate face un schimb de banere cu alte site-uri din domeniul dvs de activitate si cam atat.

 

Vedeti mai multe metode de promovare gratis  si publicitate online gratuita

Promovare online prin Videouri pe youtube

Metoda functioneaza extrem de bine pentru anumite nise, in general divertisment, filme, sport (fotbal in special), muzica si videoclipuri , dating, trucuri „magice” (street magic cum ii zice), celebritati, masini de lux, funny si comedie, jocuri etc.

Promovarea sitului prin  celebrul website Wikipedia

Se pare ca Wikipedia inca reprezinta o sursa extrem de buna de trafic, daca se foloseste cu grija.

 

Publicitate online gratuita folosind situl Yahoo answers

Aceasta este o piata care a cunoscut un succes enorm, si care iti poate trimite un trafic targetat in special pe nise mici; traficul se converteste mult mai bine cu programe afiliate de gen cj, clickbank, paydotcom, adsense refferal decat cu adsense cpc. Intr-adevar s-au creeat boti care spameaza yahoo answers, s-au creeat boti care preiau continutul si autoposteaza pe forumuri.

 

 


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Si eu folosesc Yahoo Answer insa pe website-urile in limba romana expunerea este minima.

  2. Aici gasiti informatii despre cum sa incepeti o afacere online profitabila cu ajutorul careia orcine poate castiga bani doar lucrand la PC! Daca doriti acest lucru atunci intrati pe site!

  3. am incercat si eu promovare pe youtube insa fara nici un rezultat, am obtinut 2.450 views si ceva likeuri dar fara vreun rezultat seo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...