Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cum sa creati o pagina in html?

creare pagina htmlCum sa realizati o pagina in html?? Sunt mai multe variante, unele mai grele, altele mai simple.

O varianta grea ar fi sa vi-l faceti singur. Dar pentru asta trebuie sa cunosteti un minim de HTML. HTML e limbajul care guverneaza internetul, este una din limbile comune „vorbite” si de computer si de dumneavostra.

 

Haideti sa va dau un mic exemplu :

<html>
<head>
<title>Titlu pagina aici</title>
</head>

<body>Aceasta este o pagina web creata folosind html!
</body>
</html>

Copiati textul de mai sus intr-un fisier text (txt) si salvati-l sub extensia „.html”. Apoi dati dublu clic pe noul fisier si o sa vi se deschida nou crata pagina html. Daca aveti cunostinte de html (mai avansate decat ce am exemplificat eu mai sus) si de putin design va puteti apuca singuri de pagina de internet.

O alta varianta grea este sa apelati la un coleg sau prieten „atotstiutor” care sa va faca site-ul. E o varianta ok daca nu va grabiti si daca nu aveti nevoie de un site prea bine lucrat. Sunt multe standarde care trebuie respectate cand vine vorba de web design. Daca aveti deja un site facut si ati vrea sa vedeti daca e sau nu valid mergeti la http://www.w3.org/QA/Tools/ (W3C sau World Wide Consortium este autoritatea care creaza specificatii si standarde pentru crearea unei platforme independente si comune pe internet).

Si varianta simpla este sa apelati la o firma cu specific (o firma de web design). Sunt foarte multe pe internet (noi sunt una din cele multe 🙂 ) care va pot ajuta. Nu trebuie decat sa pregatiti o documentatie referitoare la activitatea dumneavoastra.

Cam atat acum. Voi veni cu noi informatii si in zilele urmatoare. Pana atunci va urez o vara frumoasa si plina de impliniri pe toate planurile.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...