Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cum sa realizezi o reclama eficienta pe Internet?

oferta firma de web designPentru a afla raspunsul la aceasta intrebare noi folosim in crearea oricarui site cateva criterii din publicitate. O reclama eficienta in mediul online trebuie sa realizeze patru lucruri:

Sa Atraga Atentia

Sa Stimuleze Interesul

Sa Genereze Dorinta pentru Produs

Sa Contina Directii Clare si Usor de Inteles privind Cumpararea

Unul dintre aspectele foarte importante ale promovarii site-ului dumneavoastra este marketingul. Puteti avea o grafica extraordinara si o constructie impecabila a site-ului, dar „poate fi acesta gasit”? In timpul discutiilor purtate impreuna cu dvs pentru construirea paginilor trebuie sa determinam segmentul dumneavoastra de piata si apoi sa construim site-ul in asa maniera incat sa atraga acest segment si sa mareasca traficul catre site.

Metode creative de promovare

Metode creative care sa promoveze produsul si/sau serviciul dvs sunt discutate si incorporate strategic in cadrul site-ului dvs. Un alt aspect extrem de important este plasarea site-ului dumneavoastra de catre motoarele de cautare. Si trebuie sa stiti ca fiecare motor de cautare are o alta modalitate de cercetare si indexare a site-urilor (dupa cuvinte cheie, dupa continut, dupa link-urile de pe alte pagini etc). De asemenea, la cererea dumneavoastra, va vom oferi detalii privitoare la concurenta, vom estima potentialul produsului sau serviciului oferit de site-ul dumneavoastra, alte informatii privind preturile si livrarile.

Email marketing

Putem elabora impreuna asa numitele ‘newsletters’ prin care sa-i puteti tine la curent atat pe clientii dumneavoastra fideli, cat si pe potentialii clienti interesati la inceput poate numai de informatiile pe care le puteti oferi. Grija crearii unei baze de date necesare acestor ‘newsletter’ precum si modul de trimitere a lor direct in contul de e-mail al clientului poate fi lasata pe seama noastra. Dumneavoastra nu va trebui sa asigurati decat continutul acestora. In cazul in care doriti sa beneficiati si de publicitate in afara internetului, noi putem realiza acest lucru.

Promovare traditionala

Mijloacele mass-media, banner-e stradale, spoturi audio-video, simpozioane si seminarii etc, reprezinta doar cateva dintre metodele de promovare a afacerii dumneavoastra. Poate afacerea dumneavoastra nesesita crearea de afise si brosuri sau poate doriti sa oferiti clientilor sau partenerilor agende, pixuri si calendare avand inscriptionate numele companiei dumneavoastra. Toate acestea pot fi realizate de compania noastra prin intermediul unui plan complex de marketing on-line si off-line.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...