Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cum va arata cardul viitorului – dotat cu display si butoane ce controleaza toate actiunile

Daca abia v-ati obisnuit sa platiti cumparaturile cu ajutorul unui card bancar, aflati ca este posibil ca in scurt timp cardul asa cum il stim acum sa fie schimbat cu unul dotat cu display si butoane ce controleaza toate actiunile.

Mastercard a lansat un card prin care utilizatorii pot solicita pe loc parole noi si unice pentru diferitele servicii pe care le acceseaza. Cu ce ne ajuta acest lucru? Securitate sporita la tranzactiile pe care le facem cu ajutorul acestui card, astfel nimeni nu va avea cum sa foloseasca fara stirea noastra cardul bancar.

Mie mi se pare ca noua inventie este de fapt un card vechi cu un “digipass” incorporat, insa se pare ca avem de a face cu ceva mai mult decat atat. Asta pentru ca pe langa codul PIN vom avea nevoie si de un alt cod, introdus de noi de pe tastatura cardului, pentru a putea face o anumita tranzactie.

Cat de repede vor imbratisa bancile aceasta inventie nu stiu, insa sper la o schimbare in acest sens pentru ca stirile despre conturi golite apar din ce in ce mai des in ultima perioada.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...