Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

De ce este foarte important sa ai un website? Argumente valide

oferta firma de web designExistenta in cea mai importanta retea de comunicatii. Internetul este reteaua cu cel mai mare numar de utilizatori, cu cea mai mare viteza de dezvoltare, cu cel mai mic cost de acces;

Pentru a putea oferi informatii in timp real 24h/zi asupra: serviciilor si produselor oferite, ofertelor promotionale, modalitatilor de plata acceptate, cursului de schimb practicat. Toate aceste informatii putand fi actualizate zilnic;

Clientii pot afla informatii despre un anumit serviciu oferit de Dvs. printr-o simpla cautare intr-o baza de date in numai 2-3 minute;

Posibilitatea publicarii unor informatii foarte noi in numai cateva minute;

Pentru a vinde produse on-line. Desi in acest moment in Romania comertul electronic este la inceput acesta va deveni obiectiv esential al existentei „pe Internet”;

Pentru a oferi documentatie (text, imagine, sunet, programe);

Pentru a realiza o buna comunicare intre filialele unei companii. Prin intermediul aplicatiilor Internet/Intranet, filialele sau agentii unei companii pot accesa aceleasi informatii legate de: stoc, discount, tarife, termen de livrare, etc.

Pentru a putea ataca pietele externe (acesta este motivul cel mai interesant pentru multe din societatile romanesti).

O pagina de web interactiva permite ca orice secretara sa poata modifica (cu acces controlat) informatiile prezentate in site-ul oficial: telefon, adresa, produse, anuntarea unei conferinte, deschiderea unui nou magazin, etc.

Pentru obtinerea unui feedback de la clienti. Este o metoda comoda prin care clientii va pot trimite informatii referitoare la calitatea produselor, probleme frecvente, sugestii, etc. Metoda poate fi combinata cu mijloace de cointeresare (premii, concursuri, reduceri de pret).

Pentru a mari eficienta unei campanii publicitare

Datorita costurilor ridicate ale mediilor de publicitate clasice (radio, TV, panouri publicitare, materiale tiparite) este suficienta anuntarea existentei unei adrese oficiale de genul: www.numefirma.ro. In felul acesta clientii interesati pot obtine mai multe informatii vizitand site-ul web.

Indiferent daca proiectul dumneavoastra este unul personal (doriti un blog WordPress) sau pentru afacerea pe care o conduceti (magazin online, site de prezentare), va oferim solutii optime pentru necesitatile dumneavoastra.

Asadar in cazul in care v-ati decis sa investiti intr-o solutie web noi va oferim toate mijloacele pe care le avem la dispozitie pentru a va ajuta sa va decideti in privinta modelului de site pe care doriti sa il realizam!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...