Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

De ce merita sa iti faci un website?

creare web siteMi-am propus sa vin un pic in ajutorul celor care nu sunt inca hotarati sa isi construiasca un web site sau care nu i-au inteles inca adevaratele beneficii ale acestuia. O sa incerc sa vin zilnic cu noi explicatii despre de ce si cum sa va faceti un web site si impreuna cu 2webdesign.ro  sa va afisati imgina firmei dumneavoastre in mediul online

Astazi voi incepe cu DE CE sa va faceti un web site. De ce ? Simplu. Ganditi-va la internet ca un MALL plin de oameni curiosi care cauta in stanga si in dreapta tot felul de produse si servicii.

Acum ganditi-va cum ar fi  sa aveti si dumneavoastra un magazin in acel MALL. Cam scumpa chiria, nu? Internetul reprezinta acest MALL pentru utilizatorii lui. Marea diferenta intervine atunci cand vorbim de „chirie” si „amenajare”. Un site il puteti gazdui incepand de la 5 lei pe luna. Il construiti incepand de la 400 lei iar intretinerea nu costa absolut nimic – o puteti face singuri deoarece va oferim pentru fiecare site un panou de administrare in limba romana precum si training specializat!!! Orice site realizat de firma noastra permite pagini si articole NELIMITATE!!! La cerere oferim pachete de SEO si promovare online personalizate!

Acesta  este unul din marile beneficii ale internetului: Pret foarte mic, audienta foarte mare! Intrati pe formularul de cotatie pret si cereti acum oferta personalizata!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...