Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

De ce sa aleg o firma de web design pentru crearea unui site web?

firma de web designZilele in care o companie avea nevoie doar de o pagina pe internet sunt de mult trecute si uitate. Daca aveti de gand sa intrati in competitie cu toate web site-urile existente pe internet, trebuie sa oferiti clientilor si vizitatorilor un continut substantial si beneficii majore.

Web site-urile de specialitate pline de informatie, formulare si chestionare interactive si alte functii greu de programat sunt specialitatea noastra. Deci, daca aveti vreo idee sau vis, spuneti-le si noi va vom spune cum va putem da o mana de ajutor pentru a o indeplini.

• Fiul celui mai bun prieten al meu poate crea pagini web; de ce ar trebui sa aleg serviciile voastre in locul acestuia? Veti folosi pe fiul celui mai bun prieten pentru a scrie scrisori importante pentru vanzarea produselor dumneavoastra ? Stiti ca stie si sa scrie, nu ? … totul conteaza in cata seriozitate vreti sa puneti in web site-ul dumneavoastra … daca nu inseamna nimic pentru dumneavoasta, daca nu veti pierde clienti sau cumparatori prin configurarea unui web site care nu va merge pe anumite browsere, pe calculatoare mai vechi sau pe tablete si telefoane mobile atunci folositi-l cu incredere pe fiul prietenului dumneavoastra. DAR daca sunteti dedicat scopului de a va crea o prezenta pe internet, atunci ar trebui sa alegeti web designer-ul dumneavoastra in acelasi mod in care alegeti oricare alt expert.

• Este usor sa-ti faci de cap in orice domeniu… Desigur, pot sa-mi repar masina fara un mecanic profesionist, s-ar putea sa dureze ceva mai mult si in cele din urma sa realizez ca nu am facut exact ceea ce trebuia – dar cel putin m-a costat mult mai putin ! Acelasi lucru se intampla cu electricienii, instalatorii, tamplarii si web designerii. …. Veti primi pentru cat veti plati ! Crearea de pagini web gratuite suna ca o afacere profitabila la inceput, dar in cele din urma s-ar putea sa coste cu mult mai mult decat v-ati imaginat ca va costa … Puteti incerca din nou sa apelati la fiul prietenului dumneavoastra, dar inainte de a face acest lucru, puteti sa aruncati o privire peste oferta noasta de pachete si sa cereti o estimare de pret gratuita, si s-ar putea sa ramaneti placut surprins de preturile la serviciile noastre de dezvoltare web site-uri.

Nu este suficient sa aveti un web site care arata bine … trebuie ca acesta sa fie si functional! Si trebuie sa functioneze precum un ceasornic. Oricine poate picta un tablou, dar nu sunt multi cei care si-l vor vedea pe peretii de la Luvru!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *