Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Despre concurenta in mediul online

Atentie mare: Marketerii on-line trebuie să vadă competiţia într-o lumină diferită!!

 Cu siguranţă, ei sunt încă un pericol şi o ameninţare în noua economie, deoarece tehnologia i-a făcut „rapizi şi imprevizibili”. Nici competiţia, la rândul ei, nu are graniţe. Internetul a conferit o mai mare transparenţă îndeosebi preţurilor, promoţiilor, relaţiilor publice şi dezvoltării de produse şi de organizații noi. Site-urile de comparare a preţurilor, cum este Kelkoo, oferă consumatorilor mai multe cunoştinţe şi mai multă putere de decizie, dar aceste informaţii sunt disponibile şi competitorilor on-line. Aceasta evidenţiază nevoia de personal pentru vânzări, care să îndeplinească această sarcină laborioasă. În 2002, Harris şi Dennis11 au subliniat investiţiile făcute de multe organizații pentru achiziționarea de „informaţii competitive” legate de planificare strategică. Internetul asigură, prin miliardele de rețele, o piaţă informațională imensă.

Trebuie să observăm că informațiile competitive pot fi găsite atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, pe măsură ce companiile încep să aprecieze rețeaua de cunoştinţe a „experţilor” care există adesea în cadrul organizațiilor.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...