Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Despre cuvinte cheie – cum le alegi?

Despre cuvinte cheie

Prezenta cuvintelor cheie intr-o pagina web joaca un rol important in clasamentul rezultatelor motoarelor de cautare.

De regula se crede ca o densitate rezonabila a cuvintelor cheie permite unei pagini sa apara in rezultatele motoarelor de cautare, dar intrebarea este ce cuvinte sa folositi ?

Pentru a sti care sunt cuvintele cheie folosite des de catre posibili clienti, puteti folosi tool-urile folosite pentru campaniile de link-uri sponsorizate Google sau Yahoo.

Concurenta este foarte importanta in alegerea cuvintelor cheie.

Haideti Sa luam un exemplu pentru a intelege mai bine procesul de selectie a cuvintelor cheie intr-o campanie SEO:

Sa te pozitionezi pentru un cuvant cheie ca si « masina », care are 62 de milioane de rezultate in Google, nu va fi cel mai usor lucru de realizat ! Ganditi-va si la variante din familia de cuvinte sau la sinonime (de exemplu : masina, automobil, vehicul…) sau la fraze (longtail SEO), orientate mai mult spre afacerea Dvs. gen vanzare masini, inchiriere masini ieftin, etc, pentru a obtine trafic mai calificat.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.