Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Despre SEO…

google-seo
SEO reprezinta prescurtarea din engleza pentru „search engine optimization” care inseamna „optimizare pentru motoare de cautare”, referindu-se strict la pagini web.

Optimizarea unui site web in vederea ocuparii unei pozitii cat mai bune in motoarele de cautare face parte din marketing-ul online si este poate cea mai buna metoda de a avea vizitatori constanti pe pagina ta de internet. Motoarele de cQautare (Google, Yahoo etc…) folosesc softuri automate (spideri) pentru a citi paginile site-urilor si a le calcula importanta lor in internet. Fiecare site este citit in detaliu si in functie de nota (Page Rank – la Google) primita ocupa un loc mai bun sau nu in cautarile facute pe termeni specifici.

Site-urile au fiecare specificul lor. In functie de acest specific webmaster-ii (cei care dezvolta site-ul web si il intretin) construiesc impreuna cu beneficiarii site-ului paginile avand in vedere SEO. In principiu asta inseamana ca acele cuvinte cheie care tin de specific trebuie sa se regaseasca cat mai des posibil in paginile site-ului. Cand spunem cuvinte cheie ne referim in special la cautarile pe care utilizatorii le fac in motoarele de cautare pentru a ajunge la un anumit site.

Foarte important, atunci cand vreti sa atinge-ti un numar destul de mare de utilizatori / trafic organic – obtineti cat mai multe link-uri de calitate catre site-ul Dvs.

Asadar pentru a primi un PR cat mai bun in motoare de cautare, trebuie sa aveti cat mai multe link-uri catre site-ul dumneavoastra, link-uri de la site-uri care au la randul lor PR mare in internet.

Aveti nevoie de ajutor? Firma 2webdesign va ofera o gama larga de servicii SEO pentru a obtine rezultate in motoarele de cautare.

Serviciile noastre de optimizare GOOGLE includ:

1.  Etapa 1 Optimizare SEO On-Page
1.1 Optimizare viteza –  PageSpeed
1.2 Alegerea unui meta title relevant
1.3 Crearea de linkuri prietenoase – SEF
1.4 Corectare meta taguri-lor si editarea lor
1.5 Crearea de continut seo – copywriting
1.6 Crearea unui sitemap XML
1.7 Adaugarea de taguri h1, h2, …
1.8 Adaugarea de taguri relevante strong, em, …
1.9 Verificarea de link-uri moarte si rezolvarea lor
1.10 Analiza descrierii corecte a imaginilor – ALT si TITLE
1.11 Crearea de link-uri SEO – IBL
1.12 Validare cod HTML si CSS
1.13 Codare  cu HTML 5
1.14 Research cuvinte cheie relevante – populare

2. Etapa 2 sau Optimizarea SEO Off-Page
2.1 Inscriere in directoare web
2.2 Creare pagina Facebook
2.3 Adaugare butoane sociale Facebook Like, Google Plus etc
2.5 Publicarea de articole in diverse directoare, bloguri, portaluri, etc
2.6 Inscriere articole in site-uri din nisa

Avand in vederea nivelul de complexitate prezentat mai sus puteti apela cu incredere la firma noastra pentru procedee moderne de optimizare si promovare Web. Veti obtine pozitionarea mai buna in rezultatele organice folosind tehnici actualizate pentru 2013!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...