Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Firma Creare Site | Web design in 2016 | Realizare Pagina Prezentare & Magazine Online

serviciiwebdesignAgentia 2webdesign realizeaza site-uri web ce se pot vizualiza in orice browser si sunt valide din punct de vedere al continutului XHTML/CSS. Site-urile noastre sunt intotdeauna sustinute de cele mai recente tehnologii PHP/MySQL. Beneficiati de un site modern optimizat pentru telefoane si tablet cu un design curat si responsive! Sisteme de management al continutului, module de administrare, magazine online, bloguri, forumuri, ne descurcam cu orice provocare.


Programare web si realizare pagini web la preturi mici!

2webdesign realizeaza si implementeaza baze de date la cheie complet independente si controlate de client precum sisteme de inregistrare si management membri/utilizatori, systeme e-commerce (magazine virtuale online), platforme de blog, forumuri, site-uri de anunturi, intermedieri, cerere/oferta joburi si multe, multe altele.

Consultanta web si marketing online

Firma noastra ofera consultanta web pentru site-uri mici si corporate, recosmetizari, strategii de marketing, strategii de nisa, metode de promovare, metode de contact clienti, pentru un target cat mai exact.

Implementam Optimizare pentu motoarele de cautare (SEO) si promovare in Google!

Pentru site-uri „vechi”, nepromovate, cu putini vizitatori, echipa nostra de programatori si specialisti SEO ofera actualizare, redesign, optimizare pentru Google, Yahoo si Bing, retele de stiri, actualizare continut, masurare si analiza trafic si multe altele.

Doriti oferta de pret pentru proiectul Dvs. ? Accesati acest link si sa va vom trimite in cel mai scurt timp oferta de pret actualizata pentru 2016!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...