Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Firma de web design din Romania | Abonamente lunare

portal web site2webdesign este o firma infiintata in Romania, aparuta din necesitatea oferirii unor servicii integrate in domeniul IT. Conceptul nostru de lucru este performanta prin calitate, fapt dat de calificarea personalului propriu si seriozitatea partenerilor nostri de afaceri.

Pe scurt, agentia 2webdesign  cuprinde intreaga gama de servicii din aceste domenii:

– webdesign profesional combinat cu promovarea site-urilor pe internet
– gazduire profesionala la preturi imbatabile
– executarea, modernizarea si gestionarea retelelor de calculatoare
– mentenanta, consultanta si suport tehnic

Despre web design si altele!

Webdesign-ul este o moda. Este un trend. Daca nu avem un site, nu existam pe internet. Este o metoda de publicitate ieftina si foarte eficienta. Sa ne gandim doar cat costa un material publicitar tiparit, ca bani si ca impact asupra mediului, sa ne mai gandim cata lume vede acel material, nici nu vreau sa ma gandesc la cat costa 30 de secunde la orice post de televiziune. (sute de euro sigur) Si atunci, nu vedem impactul asupra populatiei al unui site bine facut si bine promovat?

Milioane de romani folosesc internetul zilnic.

Dar cum reusim sa transformam acesti potentiali vizitatori in clienti si prieteni? Prin profesionalismul site-ului, prin rabdarea si indemanarea promovarii. Tocmai de aceea recomand serviciile unei companii de profil. Diferenta dintre un site profesionist construit si mentinut de catre un specialist in webdesign si un site facut de un amator intr-un program oarecare pe cativa lei o veti observa si dumneavoastra dar fiti convins ca o vor observa de asemenea vizitatorii site-ului.

Bine, avem site-ul. Ce facem cu el? Unde il gazduim? Cum rezolv tehnic acest lucru? Intrebari la care noi va dam raspunsul si pe care le rezolvam in acelasi timp.

Timpul dumneavoastra este pretios, lasati-ne pe noi sa ne ocupam de problemele sacaietoare de IT. Calculatoare, retele de calculatoare, prize, cabluri, imprimante, monitoare HDD-uri, virusi, placi video, placi de retea, HUB-uri, IP-uri, DNS-uri, drivere si iar calculatoare, retele de calculatoare. Multe mai sunte de facut si zis! Noi le cunoastem, suntem prieteni cu ele, noua ne sunt docile si ascultatoare. Nu afirm ca suntem atotstiutori dar invatam incontinuu. Asta este meseria noastra si ne place. De toate aceste probleme de IT ne ocupam in baza unui abonament lunar nesemnificativ in comparatie cu costurile care apar datorita pierderii informatiilor dumneavoastra sau defectarii calculatoarelor.

In speranta ca va putem ajuta cu orice tine de domeniul nostru de activitate, suntem bucurosi sa ne contactati, iar daca sunteti din Constanta sa ne faceti o vizita.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...