Aici, la 2webdesign noi suntem mereu interesati de inovatii in cadrul tehnologiilor. Programatorii nostri sunt mereu „pe faza” atunci cand apare o noua tehnologie web sau cand un nou program de grafica devine apt pentru testare. Momentan lucram in limbaje noi cum ar fi : Ajax(90%),Ruby(10%),ASP(30%),JQuery, s.a.m.d.

Programele folosite de noi ruleaza pe sisteme windows variate (de la Windows 8 pana la 98) si sunt majoritatea des folosite in firmele de design si programare atat nationale cat si internationale.

Platforma preferata pentru gazduire si nu numai este Linux dar datorita limitelor producatorilor de software suntem nevoiti sa folosim ca sistem de operare principal MS Windows.

1. | Webdesign – creare site: Executam la cerere aplicatii interactive sau non interactive pentru web scrise in php, html, flash, ajax, ruby, asp, flex.

Site-urile facute de noi sunt de mai multe calitati:
Simple (htm + css + java) – Interfata clasica / static.
Avansate(php sau asp + ajax + css) –
Flash(Flex) – Gen DarkX-Studios.com
Bloguri, Forumuri, Teme pt forumuri/bloguri, Teme
Corporate

Programe Folosite: Dreamwaver, Zend Studio, Photoshop CS5, Flash (Actionscript)

Tehnologii folosite / competente tehnice:

ASP / ASP Dot Net
DIV / XHTML / CSS
HTML / DHTML
Flash / Jquery / Javascript
PHP – LAMP

2. Brandinguri: Compunem la cerere pachete media cu identitatea vizulala a firmei dv. Pachetele includ un design de logo, pliant, poster, news letter, Programe.

Cum functioneaza?

Firma contractoare ne da o idee despre cum ar vrea sa arata logoul impreuna cu sologanul (daca are, daca nu il gandim noi) si noi ne apucam de treaba. In maxim o saptamana aveti 3 optiuni din care sa alegeti, urmand apoi sa va finalizam proiectul pe baza designului ales.

Am mai facut asa ceva?

Compania noastra are experienta in aceasta parte a domeniului media. Am lucrat atat pentru diverse firme sau asociatii cat si pentru noi insine.

Folosite: Photoshop, Illustrator,Corel Draw.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...